دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

معاشران گره اززلف یار باز کنید ۰۰۰ شبی خوش است بدین قصه اش دراز کنید

یلدائی پرمهر درکنارخانواده براتون آرزو میکنم ، امیدوارم منوی شب یلدا در وبلاگ دادلی دوزلی براتون مفید بوده باشهلبخند

پست یلدائی امروز یه کیک انار بسیار زیبا با یه تزئین فانتزی و دو نوع ایده برای کیک شب یلداست .

این کیک طعم بی نظیری از انار و پرتقال داره فقط هرچه فاصله بین پخت و سرو کیک کمتر باشه بهتره ، چون دانه های انار رنگ و رطوبت پس میدهند و کیفیت کیک پائین میاد .


مواد لازم

 

کره ذوب شده : ۷۰ گرم

شیر: یک و یک چهارم پیمانه

تخم مرغ : یک عدد

شکر: دوسوم پیمانه

آرد : ۲ پیمانه

انار: یک و نیم پیمانه

بیکینگ پودر: یک قاشق غذاخوری

رنده پوست پرتقال : یک و نیم قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه

 

آرد ، شکر وبیکینگ پودر رو با هم مخلوط کرده و سه بارالک کنید ، بعد انار و رنده پوست پرتقال رو بهش اضافه کنید

درظرف دیگری شیر، تخم مرغ و کره رو با هم مخلوط کنید

مایع شیر رو دروسط مخلوط آرد ریخته و به آرامی با قاشق زیر و رو کنید تا مخلوط شود

کیک رو درقالب گرد ریخته وبه مدت ۲۰ دقیقه درفر گرم دردرجه حرارت ۲۲۰ درجه سانتی گراد آماده کنید ویا درماکرو ویو با کلید ترکیبی ۳ به مدت ۱۰ دقیقه بپزید ، بعد ازسر شدن کیک رو برگردونید

چند قطره رنگ قرمز کریسمس ویلتون به خامه زده شده اضافه کرده و مخلوط کنید

کیک رو با خامه آسترکشی کرده و نیم ساعت دریخچال قرار بدید

بعد ،رویه خامه نهائی رو روی کیک پیاده کنید ، برای اطراف کیک ، خامه رو با ترکیب یک واحد رنگ قرمز و دو واحد رنگ سبز ، به صورت سبز لجنی دربیارید ، و با این خامه شکوفه بزنید ، درقسمت قرمز شکلات چیپسی ریخته و سرو کنید

 

دو نمونه ازکیکهای سالهای قبل برای ایده گرفتن

 

 

 

 

[ سه‌شنبه ٢٩ آذر ۱۳٩٠ ] [ ۱۱:٤۳ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed