دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

ترشی لبو - چغندر یه ترشی خوشمزه و قشنگه که میتونید داخل سالادها ازاون استفاده کنید ، ازآبش هم برای رنگی کردن سس میتونید بهره ببرید. طرزتهیه بسیار راحتی داره .

 


مواد لازم

 

چغندر قرمز

سرکه سفید

 

طرز تهیه

 

چغندر ها رو خوب شسته و بپزید برای پخت می تونید به پست زیر مراجعه کنید

http://vszf.persianblog.ir/post/265/

بعد یا خرد کنید یا مثل من قالب بزنید بریزید تو شیشه ، تا جائی که شیشه پربشه روش سرکه بریزید ، درش رو محکم ببندید و بزارید تو یخچال ، بعد ازدو هفته قابل استفاده ست و تا ۲ سال میتونید تو یخچال نگهش دارید.

[ سه‌شنبه ۱۳ دی ۱۳٩٠ ] [ ۱۱:۱٧ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed