دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

همونطوریکه میدونید پاستاها رو با سس های متفاوتی سرو میکنند یکی ازسس های بسیار معروف و خوشمزه " سس آلفردو" هست که البته باید بگم بسیار هم پرکالریه ! بسته به اینکه ازچه پاستایی استفاده بشه اسامی متفاوتی به خودش می گیره که معروفترین اونها " پنه آلفردو " هست

 


مواد لازم

سینه مرغ خام مکعبی خرد شده : یک عدد سینه کامل

پیاز ریز شده : 2 عدد

پاستا: ۵۰۰ گرم

جعفری یا ترخون خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری

قارچ ورقه شده: ۲۰۰ گرم

ذرت پخته درصورت تمایل : یک تا دو پیمانه

فلفل دلمه ای درصورت تمایل : یک عدد ریز شده

شیر: ۳ لیوان

پنیر پیتزا: ۲ پیمانه

خامه : یک پیمانه

نمک ، فلفل ، آویشن : مقداری

 

طرز تهیه

پیاز رو تفت بدید بعد مرغ رو بهش اضافه کنید روی حرات ملائم تفت بدید بعد درظرف رو بزارید و اجازه بدید مرغ مغز پخت بشه ، بعد قارچ رو بهش اضافه کنید و تفت بدید درآخر نمک فلفل و آویشن رو اضافه کنید و از رو حرارت بردارید ( اگه خواستید ازفلفل دلمه ای هم استفاده کنید دراین مرحله باید به مایه اضافه کرده و تفت بدید ) توجه داشته باشید که به این مایع مطلقا رب ، زعفران یا زردچوبه اضافه نمی کنیم

بعد که ازرو حرارت برداشتید خامه و ذرت رو بهش اضافه کنید خوب مخلوط کنید و بزارید کنار.

آب رو بجوشونید توش نمک و یک قاشق روغن مایع بریزید و پاستا ها رو توش پخته و آبکش کنید ، من ازاین پاستا ماکارونی های تپل و کوتاه استفاده کردم

بعد ماکارونی ها رو بریزید تو قابلمه شیر رو بریزد روش نیم ساعتی صبر کنید و مجددا بزارید رو حرارت ملائم تا بجوشه و شیر به خورد ماکارونی ها بره

ماکارنی رو با جعفری یا ترخون مخلوط کرده و بزارید کنار

تویه ظرف که مناسب فر باشه و بتونید توش پاستا رو سرو کنید به ترتیب از مخلوط پاستا ، مخلوط مرغ و پنیر پیتزا بریزید ، بعد نیم ساعت درفر قراربدید و به صورت داغ سرو کنید .

امیدوارم درست کنید وازطعم بی نظیرش لذت ببرید.

 

یه روش دیگه هم میتونید این پاستا رو سرو کنید به این ترتیب که خامه رو به مایع مرغ اضافه نکنید ، بلکه درآخر بریزید رو پاستا و بعد غذا رو تو فر آماده کنید

این هم بعد از آماده شدن

 

[ شنبه ٥ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۱٢:۳۱ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed