دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

برای اندازه زدن مواد اولیه موارد زیر رو رعایت کنید:

 

1-برای اندازه زدن مواد مایع ، پیمانه یا قاشق رو صاف نگه دارید و ازکج گرفتن اونها خودداری کنید.

2-هرگز پیمانه ها رو داخل مواد نکنید بلکه با وسیله دیگه ای پیمانه رو ازماده نظر پرکنید


3-برای پرکردن مواد پودری مثل آرد ، شکر و امثالهم حتما بعد ازپرکردن با کاردک سر پیمانه یا قاشق رو صاف کنید بدین ترتیب شما اندازه دقیق خواهید داشت.

4-برای پرکردن مواد فشره مثل روغن جامد ، پنیر رنده شده ، سبزیجات رنده شده و امثالهم با دست فشار بدید تا هوای بین مواد حذف شده واندازه دقیق مورد استفاده قرار بگیره.

[ پنجشنبه ٢٢ دی ۱۳٩٠ ] [ ۱۱:٥٠ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed