دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

به یکی از 5 میوه ایه که گفته میشه میوه بهشتیه ، بسیار معطر و خوش خوراکه ، این دسر ساده یه خوراکی بسیار مفیدیه، با توجه به خاصیت معتدل به ، خاصیت سرد انار و خاصیت گرم عسل و گردو میشه گفت که این دسر تقریبا" دارای طبع معتدلیه

 


مواد لازم

 

به : یک عدد

عسل : یک قاشق غذا خوری

گردوی خرد شده : ۲ عدد

اناردانه شده : نصف لیوان

بستنی : ۵ اسکوپ

 

طرز تهیه

 

به رو کامل شسته و پرزهای روش رو بگیرید و بعد بخار پز کنید

بعد به هرشکلی دوست داشتید برش بزنید ، عسل رو بزارید تو دمای اتاق کمی روان بشه و بمالید روی به های برش خورده ، گردو روهم بپاشید روی به ها ، و به همراه انار وبستنی سرو کنید.

این دسر بسیار خوش طعمه من بابستنی پسته ای سروش کردم

 

نوش جان

 

برای مشاهده خواص به لینک زیر مراجعه کنید

http://vszf.persianblog.ir/post/325/

[ سه‌شنبه ٢٠ دی ۱۳٩٠ ] [ ۱٠:٤۸ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed