دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

این مارمالاد ازجمله مارمالادهائی هست که بافت یکدستی ندارند ، با توجه به طعم بی نظیری که داره برای شیرینی ها و کیکها عالیه

  


 مواد لازم

سیب متوسط : 4 عدد ( سیب سفید سفت بهترین گزینه میباشد )

هویج متوسط : 4 عدد
شکر : یک و نیم پیمانه
پودر ژلاتین : 2 قاشق مربا خوری
آب ولرم : یک دوم پیمانه
پودر هل : یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه

پودر ژلاتین و آب رو قاطی کنین بزارین رو بخار آب تا حل بشه

هویج و سیب رو شسته پوستشون رو بگیرید ، هسته های سیب رو هم جدا کنید بعد تو آب میوه گیری آبشون رو بگیرید اما تفاله شون رو بیرون نریزید بلکه مجددا با آبشون قاطی کنید شکر رو هم به این معجون اضافه کرده بزارید رو گاز تا بجوشه و حسابی قوام بیاد

خیلی مهمه که مارمالاد خوب قوام بیاد باید غلیظ بشه، بعدش ژلاتین و هل رو هم بهش اضافه کنین هم بزنین و از رو گاز بر دارین، یه پنج شش ساعتی که تو یخچال موند آماده سرو کردنه.

[ دوشنبه ٢٦ دی ۱۳٩٠ ] [ ٩:٤٥ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed