دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

مارمالاد پرتقال  طعم بی نظیر و نابی از پرتقال رو درخودش داره  ، بسیار خوشمزه و خوش عطره و برای مصارف مختلف مارمالاد علی الخصوص شیرینی ها بسیار مناسبه ، روشهای تهیه بسیاری داره ، این روش که مینویسم روش کلاسیک تهیه مارمالاد پرتقاله.

این پست رو تقدیم میکنم به همه دوستان عزیزی که در پست قبلی خواستار آموزشش بودند.

 

 


مواد لازم


آب پرتقال : 2 پیمانه ( حدودا" 6 تا 8 عدد پرتقال )

رنده پوست نارنجی پرتقال: 2 قاشق غذاخوری

شکر: یک پیمانه

پودر ژلاتین : یک قاشق غذاخوری سرخالی

 

طرز تهیه


رنده پوست پرتقال رو در آب سرد خیس کنید بعد از دو سه ساعت آبش رو عوض کنید ،‌چند بار در آب ریخته ، بجوشونید و آبش رو عوض کنید تا تلخیش گرفته بشه ( تقریبا" 3 بار کافیه ) بعد بزارید خنک بشه.

 آب پرتقال ها رو بگیرید ولی صاف نکنید یعنی بزارید تکه های معلق پرتقال توشون بمونه ، شکر رو با هاش مخلوط کرده ، پوست پرتقال رو هم بهش اضافه کرده و اجازه بدید روی حرارت ملائم جوشیده و کفش ازبین بره ،

 کمی که غلیظ شد پودر ژلاتین رو روش پاشیده و ازرو حرارت بردارید و سریع هم بزنید تا ژلاتین با حرارت مایع ، آب بشه ، بعد بریزید تو ظرف شیشه ای و در یخچال نگهداری کنید.

 

با این مقدار مواد ، حدود یک شیشه کوچک همونطوریکه تو تصویر می بینید مارمالاد به دست میاد.

 نکته : میزان شکر کمی متغیر و تا حدودی بسته به ذائقه شماست ،‌ اگر پرتقالها خیلی شیرین یا خیلی ترش بودند میزان شکر رو یکی دو قاشق غذاخوری کم یا زیاد کنید.

[ پنجشنبه ٢٩ دی ۱۳٩٠ ] [ ۳:٤٠ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed