دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

چند وقت پیش خونه دوستم برا عصرونه مهمون بودیم یه پیتزا ماکارونی فوق خوشمزه پخته بود ، زحمتش رو کشید و دستورش رو بهم داد من هم برای اینکه عینا همون طعم رو خونواده هم تجربه کنند بدون دخل وتصرفی پختمش ، درسته زحمتش زیاده اما خوشمزه ست توصیه میکنم اگه درستش کردید اندازه ها وموادش رو تغییر ندید

با تشکر ازشهلا جون دوست عزیزم

 


موادلازم

پاستای  ریز : 2 پیمانه

گوشت چرخ کرده و پیاز سرخ شده به همراه رب و ادویه جات : 1 پیمانه ( مایع ماکارونی معمولی )

سینه مرغ آب پز و خردشده: یک عدد

سوسیس خردشده و تفت داده شده 2 عدد (من کوکتل مرغ استفاده کردم به نظرم سالمتره)

فلفل دلمه ای خرد شده: 2 عدد

قارچ خرد شده و تفت داده شده :200 گرم

تخم مرغ 2: عدد

پنیر پیتزا : ۳۰۰ گرم

جعفری مقداری – ادویه (زردچوبه – نمک – ادویه پیتزا – کاکوتی - فلفل) بمقدار لازم

 

طرزتهیه

ماکارونی را جوشانده و آبکش میکنیم البته نمکی که نوی آب جوش ریخته ایم باید به اندازه باشد تا هنگام آبکش کردن ماکارونی دیگر نیازی به شستن نداشته باشد که حالت چسبندگی آن از بین نرود .

بعد ازاینکه ماکارونیها سرد شدند  همه مواد را با آن  مخلوط کرده ( به غیراز قارچ و فلفل) و یک سوم پنیر پیتزا را هم اضافه میکنیم بعد تخم مرغهای خام راهم  اضافه نموده و کامل  مخلوط میکنیم .

قالب یا ظرف مورد نظر را چرب کرده و مخلوط حاصل را داخل آن ریخته و صاف میکنیم  .

 بقیه پنیر را نیز روی آن اضافه کرده و قارچها و فلفل دلمه ای را روی آن میچینیم و بمدت 10 دقیقه داخل فر میگذاریم .

 

 

[ شنبه ٥ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۱٢:۳٤ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed