دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

تا فصل این میوه خوش عطر و مقوی تموم نشده بهتره کلی خوراکی های خوشمزه ازش تهیه کنیم ، با من همراه بشید برای تهیه یه کلوچه بابافتی نرم و طعمی دلنشین ، با یک فنجان قهوه یا چای به همراه این کلوچه ازمهمونهاتون پذیرائی کنید.خوشمزه

                     

 


مواد لازم

 

به درشت و رسیده : یک عدد

آرد : یک و نیم پیمانه

کره: 100 گرم

پودر هل: یک قاشق چایخوری

شکر : یک پیمانه

تخم مرغ: یک عدد متوسط

بیکینگ پودر: یک قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده : مقداری

کنجد: مقداری

 

طرز تهیه

 

به رو شسته و بپزید ( یا آب پز کنید   یا بخارپز) ، سپس پوستش رو گرفته با رنده درشت رنده کنید .

باقی مواد باید به دمای محیط برسند و خنک نباشند، کره که دردمای محیط نرم شد با همزن بزنید تا سبک بشه.

 

بعد شکر رو افزوده و هم بزنید.

 

سپس تخم مرغ و هل رو اضافه کرده و مجددا" هم بزنید .

 

همزمان رو کنارگذاشته ، به و زعفرون رو افزوده ، میزان به تقریبا" یک و نیم پیمانه ست

 

با قاشق کاملا مخلوط کنید.

 

آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کرده ، دوسه بار الک کنید بعد به مایه افزوده و با قاشق مخلوط کنید تا مایع یکدستی بوجود بیاد.

 

حالا دوتا کار میتونید انجام بدید :

اول: ته سینی فر کاغذ روغنی انداخته ، روش رو چرب کنید ، مایع رو درقیف بدون ماسوره ریخته و به فاصله  گردیهائی از مایه  روی سینی فر قرار بدید ، روشون کنجد بپاشید. فر رو ازقبل گرم کنید و کلوچه ها رو به مدت 20 دقیقه درطبقه وسط درحرارت 170 درجه سانتی گراد بپزید.

  اجازه بدید کامل خنک بشه  بعد درظرف سرو بچینید چون بافت نرمی دارند و اگه سرد نشن موقع برداشتن ازسینی وا میرن.

دوم: ساندویج ساز رو گرم کنید ، خونه هاش  رو چرب کنید ،‌ ازمایه داخل خانه های آن ریخته ، روشون کنجد بپاشید بعد درش رو بسته و بعد از5 دقیقه بازکنید ، کللوچه های شما آماده  هستندلبخند اگه خواستید بیشتر برشته بشه یکی دو دقیقه بیشتر درساندویج ساز قراربدید.

نکته : شما میتونید ازبه خام هم استفاده کنید ، بدین ترتیب که پوست به رو گرفته و  با رنده ریز رنده کنید ،‌ فقط توجه کنید که آب اضافی به رو حتما بگیرید و دراین حالت آرد رو هم یک چهارم پیمانه کمتر  استفاده کنید.

نوش جان

[ چهارشنبه ٥ بهمن ۱۳٩٠ ] [ ٥:۳٠ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed