دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

چند تا ازدوستان طرزتهیه نرگسی اسفناج رو خواسته بودند و همچنین بعضی ها هم برای روز عشق و ولنتاین ایده میخواستند ،  ازاونجائی که ازقدیم گفتند آدم تنبل فکرش خوب کارمیکنه زبان منم با یه تیر دو نشون زدم ، این هم نرگسی اسفناج با تزئین عشقولانهقلب

همچنین درادامه آموزش نرگسی اسفناج یه غذای تبریزی به اسم "ایسپناخ بورانی سی "  رو هم آموزش میدم که درواقع خواهر دوقلوی نرگسی اسفناجه چشمک


مواد لازم

 

اسفناج پاک شده و خرد شده : 500 گرم

پیاز خرد شده : 2 عدد

سیر خلال شده : 4 حبه

گوشت چرخ کرده : 100 تا 200 گرم

تخم مرغ : 2 عدد

نمک و فلفل : مقداری

 

طرز تهیه

 

پیاز رو تفت بدید

گوشت رو بهش اضافه کنید ،‌ بعد ازکمی تفت دادن ، سیرو افزوده و مجددا تفت بدید

بعد ازچند دقیقه اسفناج رو افزوده

خوب مخلوط کنید ، درظرف رو بزارید و حرارت رو ملائم کنید تا اسفناج ها خوب پخته بشوند، دراین مرحله به روش سنتی باید تخم  مرغ ها رو رو غذا بشکونید و بزارید بسته بشه طوری که زرده  و سفیده قاطی نشنوند در واقع اسم این غذا هم به همین دلیل نرگسی اسفناجهچشمک

اما من برای تزئینش سفیده تخم مرغ رو در یه ظرف دیگه نیمرو کردم و به صورتی که میبینید برش زدم ، همه تزئینات سفیدی که روی غذا می بینید  سفیده تخم مرغ نیمرو شده هستند ، شما همچنین میتونید قالب قلب رو روی نرگسی قراربدید وتخم مرغ خام رو بریزید داخل قالب وقتی بسته شد قالب رو بردارید و ازشکل قلب تخم مرغ بسته شده لذت ببریدچشمک

تو تبریز یه غذائی داریم به اسم " ایسپناخ بورانی سی " (‌بورانی اسفناج ) این غذا درواقع همون نرگسی اسفناجه منتها با کمی تغییر :

وقتی اسفناج کامل پخت سه قاشق غذا خوری ماست شیرین و یک پیمانه عدس پخته به آن افزوده خوب مخلوط میکنیم ، بعد تخم مرغ رو افزوده وکامل مخلوط میکنیم طوری که اثری ازتخم مرغ روی غذا نباشه ، چند دقیقه روحرارت قرار داده و بعد به  همراه ماست سرو میکنیم ،‌غذای بسیار خوشمزه ایه حتما" امتحان کنیدخوشمزه این عکس رو از تو آرشیوم پیدا کردم فعلا این رو داشته باشید تا بعدا" سرفرصت با عکس بهتری جایگزینش کنم.

[ یکشنبه ٩ بهمن ۱۳٩٠ ] [ ٥:۳٠ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed