دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

این شربت یکی ازخوشمزه ترین و به قولی فرح بخش ترین شربتهاست ، مربوط به شهر ارومیه ست ، علاوه بر طعم ومزه خوب ، خواص داروئی زیادی هم داره ، ترکیب بادرنجبویه و بیدمشک به همراه عسل یا نبات معجونی به وجود آورده که توصیه میکنم حتما" امتحانش کنید.

 


مواد لازم

 

عرق بادرنجبویه

عرق بیدمشک

نبات یا عسل یا شکر

آب

 

طرز تهیه

 

مقدار مواد رو ننوشتم چون دل بخواهیه ، اگه عرق شما غلیظ و خوش کیفیته یا به قول ما ترکها " بوش" نیست با آب رقیقش کنید ، معمولا یه لیوان آب ، یه لیوان عرق بادرنجبویه و یه لیوان عرق بیدمشک ترکیب خوبی درمیاد، بعد با یکی ازمواد شیرین کننده تا جائی که دوست دارید شیرین کنید ، به نظر من ایده آل ترین طعم رو با نبات داره ، بعد بزارید خنک بشه سپس میل کنید.

نکته: بعضی ها زعفرون هم اضافه میکنند ولی من طعم زعفرون رو تو این شربت دوست ندارم ، به نظرم  بادرنجبویه به اندازه کافی خوش عطر و خوش طعم هست.

[ دوشنبه ٢٤ بهمن ۱۳٩٠ ] [ ۱:٠٠ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed