دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

دوستی طرز تهیه ماکارونی ساده رو خواسته بود وعنوان کرده بود که هرکاری میکنه ماکارونی هاش خوشمزه نمیشه ، برای این دوست عزیز وبرای همه اونهائی که تازه با دنیای آشپزی آشنا میشن طرزتهیه این نوع ماکارونی رو مینویسم

 


مواد لازم

ماکارونی ( ازهرنوعی که دوست داشتید) : ۵۰۰ گرم

گوشت چرخ کرده : ۲۰۰ گرم

پیاز ریز شده : ۲ عدد متوسط

سیرخرد شده : ۴ حبه

فلفل دلمه ای خرد شده: نصف یک عدد

رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

زردچوبه: یک قاشق مربا خوری

نمک و روغن : مقداری

 

طرزتهیه

 

تهیه خورشت

پیاز رو داخل یک چهارم پیمانه روغن مایع تفت بدید تا طلائی بشه بعد سیرروبهش اضافه کنید کمی که تفت دادید گوشت رو افزوده و خوب تفت بدید بعد فلفل دلمه ای رو اضافه کنید بعد کمی تفت ، رب و نمک رو بریزید درظرف روبزارید تاکمی جا افتاده و آبش کشیده بشه، درواقع طعم ماکارونی به عهده خورشتی هست که درست میکنید وخوشمزگی این خورشت به سیر و فلفل دلمه ای هست وگرنه گوشت و پیاز خالی بدون این مواد طعم محشری نخواهد داشت.

آماده کردن ماکارونی

اب رو توقابلمه بزارید بجوشه یک قاشق غذا خوری پر نمک ، زردچوبه و یک قاشق غذاخوری روغن مایع رو توش بریزید ( زردچوبه باعث بهبود رنگ ماکارونی و بالابردن ارزش تغذیه ای اون میشه و روغن نمیزاره ماکارونیها به هم بچسبند)

ماکارونی ها رو بریزید تو آب جوش ( حرارت باید زیاد باشه ) و قتی که مغز پخت شد آبکش کرده و کمی آب سرد روش بریزید تا نشاسته اضافیش گرفته بشه ، ته قابلمه ته دیگ مورد نظر رو بندازید و لایه لایه ماکارونی وخورشت رو توش بریزید ، درآخر یه قسمت ازماکارونی رو بریزید توظرف خورشت حسابی مخلوط کنید بعد بریزید روبقیه ماکارونی ها و دم کنید.

ته دیگ ماکارونی

من برای ماکارونی ته دیگ سیب زمینی رو دوست دارم این ته دیگ رو به دوصورت میتونید تهیه کنید ( البته شما میتونید ازته دیگ نون هم استفاده کنید ):

ته دیگ سیب زمینی رنده شده

سیب زمینی رنده شده رو با نمک وادویه جات دلخواه مثل گشنیز، دارچین ؛ آویشن یا انواع سبزیجات خشک معطر مخلوط کنید و بریزید ته قابلمه با قاشق خوب فشار بدید و ماکارونی رو بریزید روشو بقیه مراحل رو طی کنید.

ته دیگ سیب زمینی ورقه ای

مخلوط روغن زعفرون کنجد

پاشیدن ادویه دلخواه ونمک

نکته اول: میتونید لابلای ماکارونی ومایه گوشتی که داخل قابلمه میریزید ازادویه دلخواه هم استفاده کنید من گاهی ازادویه پیتزا استفاده میکنم

نکته دوم: میتونید ماکارونی رو دم نکنید فقط درظرف رو بزارید تا ته دیگش سرخ بشه ودم کنی استفاده نکنید. بعضی ها این مرحله استراحت رو هم به ماکارونی نمیدن و بلافاصله بعد ازآبکش کردن سرو میکنن

نکته سوم: برای داشتن ته دیگ سیب زمینی خوشرنگ باید حرارت ملائم باشه.

 

[ شنبه ٥ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۱٢:۳٦ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed