دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

روز عشق ایرانی " سپندارمذگان " برهمه شما مبارک

این هم ژله ای هست که من به مناسبت این روز درست کردم و جای شما خالی درجمع عاشقین واقعی یعنی پدر و مادر و خانواده ام خوردیم ، خونه هاتون همیشه پر مهر و کانون خونوادتون همیشه گرم و پرنشاط

 

به همراه تهیه این ژله یه نوع ژله خوشمزه رو هم که با تغییراتی میتونید برای کرم شیرینی تر یا رویه کیک هم استفاده کنید براتون می نویسم

 


مواد لازم

 

دو بسته ژله قرمز رنگ ( من ژله توت فرنگی استفاده کردم )

یه بسته ژله سبز ( من ژله لیمو استفاده کردم )

یک چهارم پیمانه شیر

 

مواد لازم برای ژله شیرعسلی

 

شیر: ۳ لیوان

عسل : نصف لیوان

پودر ژلاتین : ۳ قاشق غذاخوری

طرزتهیه

برای شروع شما نیاز به قالب قلب و یه قالب کیک مکعبی دارید طوریکه قالب قلب اندازش طوری باشه که بتونه دروسط حجم قالب مکعبی قرار بگیره ، من دو تا قالب قلب دارم همونطوریکه میبینید قالب فلزی بزرگه ومناسب نیست و به همین دلیل من از قالب قلب کارتونی استفاده کردم

برای شروع شیر رو بحوشونید بعد از رو گاز بردارید و ژلاتین رو روش باشید و هم بزنید تا گرمای شیر ژلاتین رو حل کنه ، ازاونجائی که شیر کمی بدقلقه و ممکنه زود ببره حتی اگه هم دمائی رو هم رعایت کنید!  بنابراین توصیه من به شما اینه که اگه شیربرید عیبی نداره با دور همزن بزنید دوباره به حالت محلول یکدستی درمیاد ، وقتی شیرولرم شد عسل رو که به دمای محیط رسیده بهش اضافه کنید برای این عسل رو دیر اضافه میکنیم چون گرما باعث تجزیه آنزیمهای عسل شده و عسل فرقی با شیره شکر نخواهد داشت ! این مساله رو همیشه مد نظر قرار بدید و عسل رو حرارت ندید

دو بسته ژله قرمز رو با دو لیوان آب جوش مخلوط کرده و قتی کامل حل شد ، یه لیوان آب سرد بهش اضافه کرده در قالب مسطحی ریخته ، دریخچال گذاشته واجازه بدید کاملا بسته بشه ، بعد با قالب قلب قالب بزنید

ازمایه شیر عسلی حدود دو سانتی متر ته قالب بریزید و بزارید دریخچال تا نیم بند بشه ریال بعد با ته قالب قلب به شکل زیر به صورت سطحی ژله شیرعسلی رو خراش بدید تا جایگاهی برای قلبها باشه.

قلبهای ژله ای رو به شکل زیرو به صورت منظم و بدون فاصله درقالب بچینید

بعد مابقی مایه شیر رو با احتیاط درکناره های قلبها بریزید ، ( دراین مدت مابقی ژله شیر درهوای معمولی بوده و فقط خنک شده نه اینکه بسته بشه ) با اندازه موادی که من داشتم به شکل زیر قالب پر شد ، قالب رو دریخچال قرار بدید تا تقریبا بسته بشه کمی نیم بند باشه کافیه.

بعد ژله سبز رو دریک لیوان آب جوش حل کرده و شیر رو بهش اصافه کنید ( برای اینکه ژله مات بشه ) و وقتی که ژله شیر تقریبا بسته بود این مایع سبز رو درقالب ریخته و بزارید یخچال تا ژله کامل بسته بشه

به یکی ازروشهائی که براتون نوشتم ژله رو برگردونید البته قالب من سیلیکونی بود وراحت مثل پوست کنده شد ونیازی به روشهای گفته شده نداشت

ظاهر دسر میشه مثل شکل زیر:

اینها هم ژله های رنده شده هستند

و زیبائی این ژله دراینه که وقتی برش زده میشه ازداخلش قلب ، قلنبه میزنه بیرون

نکته ۱: شما میتونید دورتا دور قلبها فقط ازیک رنگ ژله استفاده کنید و ژله شیرعسلی رو زیاد درست کنید تا کل قالب رو پرکنه هدف من استفاده ازرنگ سبز دوتا مساله بود اول اینکه می خواستم تلفیقی از رنگهای پرچم ایران باشه تا روز عشق ایرانی رو تداعی کنه ودوم اینکه ترکیب رنگ سبز و قرمز نشانی ازطبیعت و طراوت هست.

نکته ۲: این ژله سفت تر ازژله های دیگه ست و به راحتی برش میخوره

طریقه استفاده ازکرم شیرعسلی رو برای تهیه شیرینی تر و تزئین کیکها درآینده آموزش خواهم داد

[ شنبه ٢٩ بهمن ۱۳٩٠ ] [ ٥:۳٠ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed