دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

منو که میشناشید برای نوشیدنی خنک زمستون و تابستون سرم نمیشه نوشیدنی خنک حتی تو زمستون هم عالیه این گلاسه  همون هویج بستنی خودمونه منتها با یه سری تغییرات کوچولواین شما و این هم یکی دیگه از انواع نوشیدنی ( معاون کلانتر که یادتونه!)

 


مواد لازم برای یک لیوان هویج گلاسه بزرگ

 

آب هویج تازه : یک لیوان

عسل : یک قاشق غذاخوری

گردو: ۳عدد

شیر: یک چهارک پیمانه

بستنی وانیلی : مقدری

 

طرزتهیه

 

آب هویج ، شیر ، گردو و عسل رو بریزید داحل میکسر وخوب میکس کنید تا حسابی کف کنه ، بعد بریزید تو لیوان ، بستنی رو هم بندازید توش و نوش جان

هرچی سریعتر سرو بشه بهتره ، من برای گرفتن عکسها کمی دیرکردم چون برامون مهمون رسید اون کفی که داشت خوابید با کف زیاد خیلی قیافه خوبی پیدا میکنه

[ سه‌شنبه ٩ اسفند ۱۳٩٠ ] [ ٥:۳٦ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed