دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

این سوپ خوشمزه زمستونی تقدیم به شما دوستان گلم طرزتهیه ساده و سریعی داره

 


مواد لازم

 

پیازچه خردشده ( بیشتر قسمتش سفیدش باشه خوشمزه تره ) : یک لیوان

قارچ خردشده : دولیوان

جوی پرک: یک لیوان

ذرت پخته: یک لیوان

فلفل سبز تند حلقه شده: ۲ یا ۳ عدد

شیر: سه لیوان

آب مرغ : ۲ لیوان

نمک و آبلیمو : مقداری

 

طرز تهیه

 

شیر رو روی حرارت ملائم بزارید تا بجوشه بعد آب مرغ رو بهش اضافه کنید ، بعد ازاینکه یه جوش زد سایر مواد رو بهش اضافه کرده ( باستثنای آبلیمو) و اجازه بدید رو حرارت ملائم جابیفته ، موقع سرو آبلیمو رو بهش اضافه کنید.

نکته۱ : جوی پرک رو حتما" شسته و بعد استفاده کنید.

نکته ۲: تمام خوشمزگیه این سوپ به طعم تندشه اما اگه دوست نداشتید فلفل رو کمتر بریزید.

 

[ شنبه ٢٠ اسفند ۱۳٩٠ ] [ ۱٢:٢٠ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed