دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

صبحانه وعده غذائیه خیلی مهمیه اما متاسفانه ما ایرانیها کمترین ارزش رو براش قائل هستیم ، انواع املتها گزینه های مناسبی برای صبحانه یه روز پر مشغله هستند


مواد لازم

 

پیازچه خرد شده: یک لیوان

هویج رنده شده: یک عدد کوچیک

سوسیس رنده شده: یک عدد( میتونید حذفش کنید)

قارچ خرد شده: یک لیوان

گوجه فرنگی : ۳ عدد متوسط

تخم مرغ : ۲ عدد

نمک ، فلفل ، زردچوبه ، روغن و کنجد : مقداری

 

طرزتهیه

 

پیارچه رو داخل روغن کمی تفت بدید

بعد هویج رو اضافه کرده و مجددا کمی تفت بدید

قارچ و سوسیس رو هم اضافه کنید

گوجه فرنگی ها رو چند دقیقه داخل آب داغ قرار بدید بعد پوستشون به راحتی کنده میشه ، پوستشون رو بکنید و خرد کنید ، به همراه نمک و زردچوبه و فلفل به مواد افزوده و اجازه بدید غذا پخته و آبش کامل کشیده بشه.

بعد تخم مرغ ها رو اضافه کنید ، من دوست دارم تخم مرغ کامل مخلوط بشه اگه شما دوست داشتید میتونید تخم مرغ رو کامل مخلوط نکنید ، درانتها روش کنجد پاشیده و بعد ازپخت سرو کنید.

نوش جان

[ شنبه ٢٠ اسفند ۱۳٩٠ ] [ ۱:۱٢ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed