دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

در ادامه منوی شیرینی های نوروزی می رسیم به نان نخودچی ... این شیرینی محبوبترین شیرینی دوران کودکی منه


مواد لازم

 

کره : ۱۰۰ گرم

پودرقند: ۱۰۰ گرم

آرد نخودچی : ۲۰۰ گرم

زعفران دم کرده ، وانیل ، خلال پسته یا بادام : مقداری

 

طرز تهیه

 

کره رو بزارید تا به دمای محیط برسه بعد با پودر قند اونقدر هم بزنید تا رنگش روشن شه و حجمش زیاد بشه

بعد زعفران و انیل رو اضافه کنید

درانتها آرد نخودچی رو اضافه کنید ، خوب مخلوط کنید ، میدونید ک خمیرهای کره ای رو نباید ورز داد ، کمی با نوک انگشت ماساژ بدید تا خمیر یکدست بشه

خمیر رو داخل کیسه فریزر قرار داده و نیم ساعت تو یخچال استراحت بدید

بعد به قطر تقریبی ۷ میلی متر بازکرده و قالب بزنید ، انگار ناف شیرینی نخودچی رو با قالب گل چهار پر کوچیک بستند مگه نه

روی شیرینی ها خلال بادوم یا پسته قرار بدید

بعد شیرینی ها رو به مدت ۱۵ دقیقه درفر گرم دردرجه حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد بپزید ، بعد ازپخت از سینی جدا نکنید اجازه بدید کاملا خنک بشه بعد تو ظرف مورد نظر چیده ، دو سه ساعت دریخچال قرار داده سپس سرو کنید.

نکته ۱ : میتونید به جای کره از ۸۰ گرم روغن جامد قنادی استفاده کنید.

نکته ۲: نسبت ها رو کامل رعایت کنید اگه روغن زیاد باشه شیرینی بعد ازپخت وامیره و اگه آرد نخود چی زیاد باشه شیرینی خشک میشه.

این شیرینی خیلی خوش خوراکه و معمولا همه دوست دارند ، من تا بخوام عکس بگیرم فقط این چند تائی که تو عکس می بینید باقی مونده بودند! خوب شد که مجبور نشدم عکس تکی از نون نخود چی بگیرم

[ شنبه ٢٠ اسفند ۱۳٩٠ ] [ ۱:٥٠ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed