دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

بریم سراغ  یه پلوی خوش عطر و طعم


 

مواد لازم

 

 

 

شوید خشک نصف لیوان یا دو لیوان شوید تازه

 

برنج : ۲ پیمانه

 

پیازچه خرد شده ( تمام قسمتهاش) : یک لیوان

 

سینه مرغ : یک عدد

 

سیب زمینی : ۲ عدد

 

زعفران ، نمک ، روغن ، کنجد: مقداری

 

 

 

طرز تهیه

 

 

 

مرغ رو به روشی که قبلا براتون نوشتم بپزید ، بعد تکه تکه کنید و به همراه زعفران در روغن سرخ کنید

 

 

برنج رو به روشی که در پخت چلوی ساده نوشتم ، آبکش کنید ، ته قابلمه روغن رو داغ کنید و کنجد و زعفرون رو بهش اضافه کنید

 

 

سیب زمینی رو به صورت خام رنده کرده آبش رو بگیرید و ته قابلمه پهن کنید

 

 

روش نمک و ادویه جات دلخواهتون رو بپاشید (من فلفل سیاه و پودر تخم گشنیز ریختم )

 

 

بعد یه لایه برنج روی سیب زمینی ریخته و سپس مرغ رو بچینید

 

 

سپس به همین ترتیب لایه لایه مرغ ، برنج و سبزیجات رو بریزید

 

 

بعد پلو رو روی حرارت ملائم دم کنید تا ضمن دم کشیدن ته دیگش هم طلائی بشه

 

 

[ جمعه ٢٦ اسفند ۱۳٩٠ ] [ ٦:٥٧ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed