دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

اگه اهل امتحان کردن مزه های متفاوت هستید میتونید این ماکارونی رو امتحان کنید ، اگر هم دوست ندارید ذائقه تون رو تغییر بدید میتونید با مایه ای که آموزش میدم یه ماکارونی خوشمزه و مقوی تهیه کنید .

جایگزین کردن سویا به جای گوشت برای تغذیه خیلی مناسبه کتلت و ماکارونی دوغذائی هستند که میشه توشون به راحتی ازسویا استفاده کرد .

 


مواد لازم برای مایه ماکارونی

 

سویا : یک و نیم پیمانه

سیررنده شده : 4 حبه

پیازریز شده : 2 عدد

رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوری

آب : نصف پیمانه

آویشن: یک قاشق مربا خوری

نخود فرنگی : نصف پیمانه

ذرت پخته : نصف پیمانه

 

طرز تهیه

 

سویا رو یک ساعت خیس کنید بعد آبش رو بگیرید و باسیر مخلوط کنید و بزارید کنار ، بعد پیاز رو تفت بدید و مخلوط سویا و سیر رو بهش اضافه کرده و تفت بدید ، رب ، نمک و آب رو به مواد اضافه کرده و اجازه بدید رو شعبه متوسط گاز بدون گذاشتن درظرف آبش کشیده بشه ، درانتها نخود فرنگی ، ذرت و اویشن رو اضافه کنید وازرو گاز بردارید .

 

مواد لازم برای پخت ماکارونی باشیر

 

شیرپاستوریزه : 2 پیمانه

آب : 1 پیمانه

نمک : مقداری

ماکارونی شکل دار ( ماکارونی رشته ای مناسب این کارنیست ) : 100 گرم

 

طرز تهیه

 

همه مواد رو با هم مخلوط کنید ، یک ربع بزارید استراحت کنه بعد درظرف رو بزارید یاورس ظرف فویل بکشید و به مدت یکساعت درحرارت 170 درجه سانتی گراد درفر بپزید ، باید آبش کاملا کشیده شده و پخته باشه ، میتونید داخل ماکرو فر هم بپزید.

 

عکسی که میبینید اطرافش ماکارونی معمولی و وسطش ماکارونی باشیر هست ، مایه ماکارونیش هم همونی هست که طرز تهیه ش رو نوشتم .

 

[ شنبه ٥ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۱٢:٤٠ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed