با یه ته دیگ خوشمزه موافقین


مواد لازم ( مقدر مواد رو نمی نویسم چون کاملا دل بخواهیه)

 

بال و سردست مرغ : مقداری

برنج : به میزان لازم

زعفرون ، پیاز ، نمک و روغن : مقداری

 

طرزتهیه

 

بال و سردست مرغ رو بشوئید ، بعد با پیاز رنده شده و زعفرون مخلوط کرده بزارید دو ساعتی تو یخچال بمونه

ته قابلمه روغ رو داغ کنید ، پیازها رو ازبالها جدا کرده و بال رو ته ظرف بچینید، روشون نمک بپاشید ، کمی هم زعفرون روش بریزید ، میتونید کنجد هم ته قابلمه بپاشید

برنج رو آبکش کنید و روی بالها بریزید ، بعد روی حرارت ملائم حداقل یکساعت برنج رو دم کنید تا بالها پخته و سرخ بشن


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: مرغ و ماکیان , ته دیگ , چلوی ساده


تاريخ : جمعه ٢٦ اسفند ۱۳٩٠ | ٧:٤٦ ‎ب.ظ | نویسنده : سرآشپز تبریزی | نظرات ()
.: Weblog Themes By SlideTheme :.