دادلی دوزلی
این وبلاگ یک سایت مرجع برای آشپزی ایرانی و بین المللی است.در این وبلاگ آشپزی را با تمام نکات و فوت وفن هایش یاد بگیرید. تمامی دستورات و عکسها دست پخت نویسنده بوده و کاملا امتحان شده اند ، نام این وبلاگ درزبان ترکی معنی خیلی خوشمزه را تداعی می نماید ، دادلی به معنی خوش طعم و دوزلی به معنی بانمک است 
قالب وبلاگ
نويسندگان

با یه ته دیگ خوشمزه موافقین


مواد لازم ( مقدر مواد رو نمی نویسم چون کاملا دل بخواهیه)

 

بال و سردست مرغ : مقداری

برنج : به میزان لازم

زعفرون ، پیاز ، نمک و روغن : مقداری

 

طرزتهیه

 

بال و سردست مرغ رو بشوئید ، بعد با پیاز رنده شده و زعفرون مخلوط کرده بزارید دو ساعتی تو یخچال بمونه

ته قابلمه روغ رو داغ کنید ، پیازها رو ازبالها جدا کرده و بال رو ته ظرف بچینید، روشون نمک بپاشید ، کمی هم زعفرون روش بریزید ، میتونید کنجد هم ته قابلمه بپاشید

برنج رو آبکش کنید و روی بالها بریزید ، بعد روی حرارت ملائم حداقل یکساعت برنج رو دم کنید تا بالها پخته و سرخ بشن

[ جمعه ٢٦ اسفند ۱۳٩٠ ] [ ٧:٤٦ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت .+++لینک دوستان این وبلاگ فقط سایتها و وبلاگهای آشپزی میباشند که مطالب دست اول ارائه می دهند+++ با تشکر
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed