دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان


مواد لازم

 

کنجد: یک پیمانه

خلال بادام: نصف پیمانه

شکلات چیپسی : یک چهارم پیمانه

زرده تخم مرغ: ۲ عدد

شکر: یک سوم پیمانه

وانیل : نوک قاشق چایخوری

 

طرز تهیه

 

کنجد رو به روشی که قبلا نوشتم بوداده کنید ، زرده های تخم مرغ و وانیل رو کمی بزنید تا ازحالت لختگی دربیان

بعد شکر ور افزوده واونقدر بزنید تا حجمش زیاد شده و رنگش روشن تر بشه

کنجد ، بادام و شکلات رو به ترتیب بهش اضافه کنید

مایه بدست اومده رو داخل کیسه فریزر بریزید و سرکیسه رو برش بزنید

ته سینی فر کاغذ روغنی انداخته و اون رو چرب کنید و ازاین مایه به فاصله گردیهائی روی سینی بریزید

( میتونید با قاشق هم بریزید )

شیرینی ها رو به مدت ۱۵ دقیقه در فری که ازقبل گرم کردید دردرجه حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد بپزید ، بعد ازپخت اجازه بدید خنک بشه بعد ازسینی جدا کنید ، این شیرینی همونطور که ازاسمش معلومه خیلی ترده من یکیش رو خرد کردم تا بافتش رو ببینید

[ جمعه ٢٦ اسفند ۱۳٩٠ ] [ ۸:۳۳ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed