دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان


موادلازم

جوی پرک : 2 پیمانه ( یا 3 پیمانه جوی پحته شده )

گشنیز خرد شده : دو پیمانه
ماست : یک پیمانه
آب مرغ(یا آب قلم ) : 6 پیمانه

طرز تهیه

اگه ازجوی پرک استفاده کردید بشورید و بریزید تو آب مرغ و اجازه بدید بپزه ( 20 دقیقه بیشتر طول نمیکشه ) بعد گشنیز رو اضافه کنید و بزارید رو حرارت ملائم بجوشه و گشنیز پخته بشه ( اگه ازجوی پخته استفاده کردید ، اب مرغ ، گشنیز و جورو با هم بریزید تو قابلمه و بزارید پخته بشه ) درانتها نمکش رو اضافه کنید ازرو گازبردارید با ماست مخلوط کرده و بلافاصله سرو کنید.
نکته اول: بعضی ها ماست رو حذف میکنن ( اما حیفه بدون ماست خورده بشه )
نکته دوم: اگه دوست داشتید موقع سرو شوید خشک شده روش بپاشید
نکته سوم: برای ترکیب رنگی بهتر میتونید توش هویج هم بریزید اما بدون هویج خوشمزه تره
این سوپ خوشمزه و راحت گوارای وجودتون

[ چهارشنبه ۱٢ امرداد ۱۳۸٤ ] [ ۱۱:٢۳ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed