دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان
آرشيو مطالب
سویا ماکارونی

 
مواد لازم
سویا : یک پیمانه
پیاز ریز شده : 2 عدد
نخود فرنگی : نصف پیمانه

فلفل دلمه ای خرد شده : یک عدد
آویشن : یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل : مقداری
رب گوجه فرنگی : 2 قاشق عذاخوری


طرز تهیه
 

سویا رو نیم ساعت خیس کرده و آبکش می کنیم ، پیاز رو تفت میدیم فقط تا جائی که نرم بشه بعد سویار و بهش اضافه میکنیم و رو حرارت ملائم اونها رو سرخ می کنیم تا به این ترتیب بوی نامطبوع سویا با پیاز گرفته بشه ، بعد فلفل دلمه ای رو اضافه میکیم و بعد ازکمی تفت رب و نمک و فلفل و نخودر فرنگی رو بهش اضافه میکنیم کمی که تفت دادیم و رنگ رب کاملا تو غذا نمایان شد آویشن رو اضافه کرده وازروگاربر میداریم
برای آبکش کردن ماکارونی هم بعد ازاینکه آب جوش اومد دو قاشق غذاخوری نمک کمی زردچوبه و یه قاشق روغن مایع توش میریزیم و ماکارونی رو آبکش میکنیم ، من چون میخواستم این مامارونی رو ببفام تو قالب کیک صبحانه این ماکارونی رو آبکش کردم تا ماکارونیها قاطی نشن و نظمشون به هم نخوره .




بعد به ترتیبی که تو شکل میبینید ماکارونی رو تزئین کردم و 5 دقیقه گذاشتم تو ماکرو ویو دم بکشه .


نکته 1 : میتونید همراه با پیاز چند حبه سیر خرد شده هم به مایع اضافه کنید.
نکته 2: بعضی ها به همراه سویا ازگوشت چرخ کرده هم استفاده میکنند ولی من یه جائی خوندم که گوشت و سویا مانع جذب کامل مواد مغذی همدیگه در بدن میشون.
نکته 3: حتما ازنخود فرنگی استفاده کنید تا ترکیب مواد مغذی غذاتون کامل بشه و جذبش راحت تر صورت بگیره .

این هم روش بافتن ( این بافت ساده هست که به بافت فرانسوی مشهوره )
رشته ای رو که میخواهید ببافید به سه قسمت مساوی تقسیم میکنید و مثل شکل رشته ها رو ازداخل هم رد می کنید
 
 
[ شنبه ٥ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۱٢:٤٢ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
RSS Feed