دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

 


مواد لازم

گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم

یاز ریز شده: ۲ عدد

سیر خرد شده : ۴ حبه

قارچ خرد شده: ۲۰۰ گرم

فلفل دلمه ای خرد شده: یک عدد

رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق عذاخوری

نمک و فلفل : مقداری

ماکارونی : ۵۰۰ گرم

 

طرز تهیه

 

پیاز رو تفت بدید تا طلائی بشه بعد گوشت رو بهش اضافه کنید خوب تفت بدید بعد فلفل دلمه ای و سیرو قارچ رو اضافه کنید در ظرف رو بزارید و حرارت رو کم کنید و اجازه بدید مواد ۱۰ دقیقه پخته شده و جابیفته درانتها نمک و فلفل و رب رو اضافه کنید و تفت داده ازرو گازبردارید

آبکش کردن ماکارونی

اب که جوشید یه قاشق روغن مایع ۲ قاشق غذا خوری پر نمک و کمی زردچوبه بهش اضافه کنید بعد ماکارونی رو توش بریزید تا مغزپخت بشه بعد ابکش کنید کمی اب سرد روش گیرید تا نشاسته اضافیش شسته بشه

حالا میتونید ۲ تا کارانجام بدید:

اول: لایه لایه ماکارونی و مایع گوشتی رو تو قابلمه بریزید و بزارید دم بکشه( من این روش رو ترجیح میدم )

دوم: ماکارونی رو جدا دم کنید و موقع سرو مایع گوشتی رو بریزید روش

 

نکته : بعضی ها ماکارونی رو دم نمی کنند

[ شنبه ٥ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٥:۱۱ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed