دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

 


طرزتهیه مایع ماکارونی


گوشت چرخ کرده: 250 گرم
پیاز : 2 عدد
کلم برگ قرمز: نصف یک عدد متوسط

 

 



پودر لیمو عمانی ( خیلی خیلی مهم ! ) یک قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
نمک و روغن


طرز تهیه

پیاز و گوشت رو مثل مایه ماکارونی تهیه کنید بعد گل کلم ریز شده روبهش اضافه کنید ( نگران حجمش نباشید فروکش میکنه )





بعد رو حرارت خیلی ملائم بادربسته سرخش کنید ( حرارت ملائم باشه تا کلم حسابی بپزه ) من تو ماکرو ویو اماده کردم یه نیم ساعتی طول کشید ، دراخر رب و نمک و لیمو رو اضافه کنید ، توجه داشته باشید که نمک بیش از حد معمول مصرف خواهد شد




بعد یا لایه لایه داخل ماکارونی ابکش شده بریزیدو دم کنید و یا مثل من جدا سرو کنید
من چون ازطعمش مطمئن نبودم قاطی ماکارونی نکردم اما طعم این غذا از طرف اعضای خانواده و عموی گرامی تائید شد و درکتاب اختراعات ثبت گردید.

[ شنبه ٥ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٥:۱٦ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed