دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

 


مواد لازم

ماکارونی : 400 گرم

سینه مرغ پخته وریش ریش شده: نصف یک سینه کامل

هویج: یک عدد

فلفل دلمه ای : یک عدد

پیاز: یک عدد

کنجد: یک قاشق سوپخوری

تخم مرغ : 3 عدد

آرد نخودچی: 2 قاشق غذا خوری سرپر

پودر لیمو امانی: یک قاشق چایخوری

سبوس برنج : یک قاشق مربا خوری

پودر گل محمدی: یک قاشق کربا خوری

پودر سیر: یک قاشق چایخوری

آویشن : مقداری

رب: یک قاشق غذا خوری

کره : 50 گرم

نمک و روغن مایع : مقداری

 

طرز تهیه

 

ماکارونی را ابکش کرده و کنار بگذارید ، پیاز را تفت داده بعد فلفل دلمه ای و هویج ریز شده را به آن اضافه کنید ، در ظرف را بگذارید تا با حرارت ملائم پخته شوند یعد از 20 دقیقه ، مرغ خرد شده را به همراه سبوس ، لیمو عمانی،گل محمدی ، پودر سیر ، نمک و رب به مواد افزوده خوب مخلوط کرده و تقت دهید ، مواد را ازروی گاز برداشته و اجازه دهید تا ولرم شوند ( اگه به صورت داغ به تخم مرغ ها اضافه کنید ، تخم مرغها پخته میشوند)

تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته ، مایع مرغ ، آرد نخود چی و ماکارونی را به آن اضافه کنید ( کمی از ماکارونی را کنار بگذارید درحدی که یک لایه ته قالب شما را پرکند ) بعد از اینکه مواد را خوب مخلوط کردید کنار بگذارید ، ته قالب گرد یا مستطیلی را چرب کنید بعد کنجد ها روی آن بپاشید

و بعد یک لایه ماکارونی را که کنار گذاشته بودید ته قالب چیده روشون کمی آویشن بپاشید

بعد مایع اماده را روی آن ریخته وخوب صاف کنید ،

بعد کره را تکه تکه کرده روی آن قرار دهید ، اگرمیخواهید کوکو رو درفرآماده کنید روی ظرف رو با فویل آلومینیومی بپوشونید چند تا سوراخ رو شایجاد کنید وبه مدت ۴۰ تا ۶۰ دقیقه ( بسته به اینکه چقدر میخواهید سرخ بشه ) درحرارت ۱۷۵ درچه سانتی گراد کوکو رو آماده کنید.

اگرمیخواهید درماکرو ویو آماده کنید روی ظرف رو با سلفون بپوشونید چند تا سوراخ ایجاد کنید و به مدت ۱۵ دقیقه با کلید ترکیبی ۳ کوکو رو آماده کنید بعد سلفون رو بازکنید کوکو رو توظرف سروتون برگردونید دوباره بزارید تو ماکرو ویو ، گریل رو ۲ دقیقه روشن کنید تاروش برشته بشه بعد سرو کنید.

نکته اول : شما میتونید ادویه ها رو به دلخواه تغییر بدید و همچنین ازگوشت چرخ کرده به جای مرغ استفاده کنید.

نکته دوم: میتونید این کوکو رو مثل کوکوهای معمولی روی گازهم تهیه کنید دراین صورت کل مایه گوشتی و ماکارونی رو با هم مخلوط کرده وروگاز مثل سایر کوکوها تهیه کنید.فقط دراین حالت روغن بیشتری مصرف خواهید کرد و دیگه نیازی به تکه های کره برای روی کوکو نیست.

[ شنبه ٥ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٢:۳۱ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed