دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

یه کلوچه خیلی خوش خورا ک و خوشمزه


مواد لازم برای خمیر کلوچه

تخم مرغ : ۲ عدد

روغن مایع : نصف پیمانه

ماست : نصف پیمانه

بیکینگ پودر: یک قاشق مربا خوری

زعفران دم کرده : مقداری

آرد : یک پیمانه سرخالی

نمک : یک قاشق مربا خوری

آویشن یا ادویه دلخواه: به میزان لازم

کنجد : مقداری

 

مواد لازم برای میان کلوچه

پیاز ریز شده : ۲ عدد

گوشت چرخ کرده : ۲۰۰ گرم

سیر ریز شده : ۳ حبه

فلفل دلمه ای خرد شده: یک عدد کوچک

ریحان تازه خرد شده: دو قاشق غذاخوری

هویج رنده شده : یک عدد متوسط

رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذاخوری

ادویه دلخواه : مقداری

طرزتهیه

 

پیاز رو تفت بدید ، سیر رو بهش اضافه کنید ، بعد گوشت رو افزوده خوب تفت بدید بعد فلفل دلمه ای ، هویج ، نمک ، ادویه و رب رو افزوده ۱۰ دقیقه تفت دهید درانتها ریحان رو افزوده مخلوط کرده ازرو حرارت بردارید.

تخم مرغ و نمک و ادویه رو خوب هم بزنید بعد روغن رو بهش اضافه کنید ، ماست و بیکینگ پودر رو هم با هم مخلوط کرده و به مایع تخم مرغ اضافه کنید درانتها آرد وعفران رو افزوده خوب مخلوط کنید خمیر بدست آمده غلظتی مثل فرنی خواهد داشت

 

ساندویج ساز رو گرم کنید ، نیازی نیست که چربش کنید ، کمی کنجد تو خونه هاش بریزید

تو هرخونه یه قاشق از خمیر بریزید

روی هر کدوم یه قاشق ازمایع گوشتی بریزید

مجددا روی اونها یه قاشق خمیر بریزید و روروشن کنجد بپاشید

ساندویج ساز رو ببندید و حدود سه دقیقه کلوچه هار و بپزید ، شاید کمی بیشتر یا کمتر بسته به اینکه بخواهید چقدر سرخ بشه زمان ببره

 

برای مشاهده موارد مشابه کلیک کنید

انواع پیراشکی و کلوچه

کلوچه میکری

[ دوشنبه ۳۱ امرداد ۱۳٩٠ ] [ ۱٠:٤٦ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed