مواد لازم

تخم مرغ : 9 عدد

آرد : 5/4 پیمانه

روغن مایع ( آفتابگردان یا سویا ): 5/1 پیمانه

شیر: 2 پیمانه و یک چهارم پیمانه

بکینگ پودر :4 قاشق مربا خوری پر

پودر موسیر: 3 قاشق غذاخوری پر

ترخون خشک : 3 قاشق غذا خوری ( یا ترخون تازه : 5 قاشق غذاخوری)

سیر: 4 حبه بزرگ

پیاز : 2 عددمتوسط

سینه مرغ : 2 عدد سینه کامل بزرگ ( 4 تکه)

نمک: 5/1 قاشق چایخوری

فلفل سیاه : 2 قاشق مربا خوری

کالباس خرد شده : نیم کیلو

پنیرموزارلا رنده شده : 2 پیمانه( میتوان از سایرانواع پنیرپیتزا نیز استفاده نمود)

پنیرفتا رنده شده :1 پیمانه ( میتوان ازپنیرلیقوان به جای پنیرفتا استفاده نمود)

کنجد سفید : 2 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه

 

نکته مهم پف کردن این کیک است که اگر مراحل را دقیقا رعایت کنید مشکلی نداشته و کیک ترد و خوشمزه ای خواهید داشت .

پیاز و سیررا رنده کرده با نصف قاشق چاخوری نمک مخلوط نموده و کنار می گذاریم ، استخوانهای مرغ را جدا کرده و آن را به تکه های مکعب کوچک خرد نموده و داخل پیاز و سیرریخته خوب مخلوط می کنیم مخلوط اماده را 3 ساعت در یخچال قرارمی دهیم. 3 قاشق غذاخوری روغن مایع را در ماهی تابه ای گرم کرده مرغ را به ان اضافه می کنیم حرارت را ملائم می کنیم تا مرغ ضمن سرخ شدن پخته نیز بشود بعد ازاینکه سرخ شد فلفل سیاه را افزوده هم زده ازروی گاز برمی داریم.

زرده و سفیده مرغ را جدا کرده و سفیده را کامل می زنیم ( وقتی ظرف را برگردانیم و سفیده نریزد نشان دهنده این است که کامل زده شده است درضمن ظرفی را که سفیده را درآن می ریزیم باید کاملا خشک و تمیز بوده و اززرده ها چیزی قاطی سفیده نشود چون در این صورت کامل پف نمی کند)، سپس زرده ها ، پودر موسیر و یک قاشق چایخوری سرخالی نمک را با هم مخلوط نموده آن قدر می زنیم تا رنگ آن کمی روشنتر شود بعد شیر ، روغن مایع ، ترخون و پنیرهارا افزوده با همزن کاملا مخلوط میکنیم بعد ازاین مرحله همزن را کنار گذاشته و ازقاشق استفاده می کنیم .

آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و 4 بار الک کرده و به مواد اضافه می کنیم و با قاشق مخلوط می کنیم تا آرد کاملا حل شود سپس وکالباس و مرغ را افزوده و در آخر سفیده تخم مرغ را اضافه میکنیم توجه شود که بعد از مخلوط کرده سفیده حتما" باید دریک جهت مخلوط شود تا پف آن نخوابد.

کف و دیواره های قالب را چرب کرده مایع کیک را درآن میریزیم و با ته قاشق صاف میکنیم( مایع این کیک به نسبت سایر کیکها سفت تر است ) درانتها کنجد را روی کیک می پاشیم .

فررا از یک ربع قبل روشن میکنیم تا گرم شود کیک را به مدت 35 دقیقه در حرارت 175 درجه سانتی گراد قرار می دهیم در این مدت مطلقا در فر را باز نمیکنیم چون پف کیک می خوابد، بعد 5 دقیقه نیز گریل را روشن میکنیم تا روی کیک هم طلائی شود. بعد از اینکه کاملا سرد شد از قالب جدا کرده و با ماست چکیده یا سس گوجه فرنگی سرو میکنیم.

مواد لازم این کیک برای 18 الی 20 نفر می باشد.

 

 

 

 

 


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: کیک مرغ , مرغ و ماکیان , انواع کیکهای غذائی


تاريخ : شنبه ٥ شهریور ۱۳٩٠ | ٢:٤۱ ‎ب.ظ | نویسنده : سرآشپز تبریزی | نظرات ()
.: Weblog Themes By SlideTheme :.