دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

 


مواد لازم برای خمیر کیک

تخم مرغ : 4 عدد

ماست :1یک پیمانه

روغن زیتون : یک پیمانه

آرد : دو ونیم پیمانه

بیکینگ پودر : 3 قاشق چایخوری

پودر گشنیز: یک قاشق غذاخوری

نمک : یک قاشق چایخوری

فلفل : مقداری

مایع داخل کیک

از هر مخلوطی میتونید استفاده کنید ، مایع ماکارونی ، مایع مرغ و....

مقدار ۲ لیوان از مخلوط دلخواه رو برای کیک لازم داریم من ارمخلوط مرغ پیاز سیر فلفل دلمه ای و جعفری استفاده کردم .

طرز تهیه


تخم مرغ روغن نمک و ادویه جات رو با هم زن برقی بزنید تا کاملا مخلوط شوند.ماست و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط نمایید
آرد را الک کرده به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید ، مایه نسبتا " سفتی مثل شکل زیر بدست میاد

 

قالب رو چرب کنید (اگه قالب سیلیکونی هست نیازی به چرب کردن نداره ) و کمی ازمایع رو ته قالب بریزید

 

بعد مخلوط گوشتی رو بابقیه مایع مخلوط کرده و بریزد روی اون دراین مرحله میتونید با سس گوجه فرنگی روی کیک رو تزئین کنید

 

برای پخت به مدت یکساعت در دمای ۱۸۰ درجه فارنهایت داخل فر یا ۱۵ دقیقه با کلید ترکیبی ۳ داخل ماکروویو بپزید.

 

میتونید مایع گوشتی و خمیر رو لایه لایه داخل قالب بریزید و یا مایع گوشتی رو وسط دولایه خمیر قرار بدید اما به نظر من وقتی مخلوط میشه طعم پخش میشه و خوشمزه تره.

[ شنبه ٥ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٢:٤٦ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed