دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

 


مواد لازم برای تهیه خمیر


خمیر مایه : 2 قاشق غذاخوری


آب ولرم : یک چهارم پیمانه


شیر : یک پیمانه

کره : 200 گرم


نمک : یک ونیم قاشق چایخوری

تخم مرغ : ۳ عدد

آرد 4 الی 5 پیمانه .. تا حدی که خمیر به دست نچسبه ..


پودر پنیر پارمزان: نصف پیمانه یا نصف پیمانه پنیر پارمیزان رنده شده


شکر : یک قاشق غذاخوری

پودر سیر : یک قاشق سو پ خوری

مواد میانی

برای مواد میانی میتونید ازهرچیزی استفاده کنید :

کالباس یا سوسیس

پیازچه خرد شده

هویج رنده شده ( با دنده درشت )
قارچ خرد شده
پودر پنیر پارمزان

پودر کاکوتی و پودر سیر و پودر پیاز کمی

و......

اما موادی که من استفاده کردم اینها بودند:

یک عدد پیاز رو سرخ کردم یه لیوان سینه مرغ پخته و خردشده رو ریختم توش به همراه زعفرون و پور کاری تفتش دادم بعد یک پیمانه قارچ ریختم توش تفت دادم وازرو گازبرداشتم . و به همراه پنیر موزارلای رنده شده دو قاشق مرزه خرد شده استفاده کردم.



طرز تهیه

ابتدا شکر و خمیر مایه رو با آب ولرم مخلوط کنین و حدود 15 دقیقه بذارین بمونه و کامل پف کنه

 




حالا شیرو نمک و کره رو روی حرارت ملایم بذارین که نیم گرم بشه . تخم مرغها رو بزنین و با مایه خمیر به شیر اضافه کنین و مخلوط کنین .

پودر پنیر یا پنیر رنده شده و پودر سیر را بریزین .آرد رو کم کم اضافه کنین و مخلوط کنین .

آرد باید به مقدار داده شده ولی به تدریج اضافه بشه که جذب مایه بشه . وقتی دیگه خمیر به قاشق نمی چسبه – قاشق رو کنار بذارین و با دست تمیز ا اون رو مخلوط کنین . در انتها خمیر لطیف و صاف و نرمی خواهیم داشت که دیگه نباید به دست بچسبه . توی ظرف چرب بذارین ، روش رو با دستمال یا حوله بپوشونید و توی جای نسبتا گرمی قرار بدین تا یکساعت بمونه و حجمش زیاد بشه .

خمیر قبل از ورآمدن

 

خمیر بعد از ورآمدن



حالا خمیر آماده شده . مقدار کوچکی اندازه یک گردو درشت ازش بردارین و بازش کنین ازمواد میانی لاش بزارید دوباره گلوله کنید و داخل قالب نچسب یا قالب چرب شده بذارین .
برای اینکه خمیر به دستتون نچسبه ، دستتون رو با کمی روغن مایع چرب کنید.



گهگاهی هم بین هرکدام از قلوه خمیرها داخل قالب پودر پنیر و کمی پودر سیر و پودر آویشن یا ارگانو ( یا کاکوتی ) بپاشین. رو یهم قرار بدین تا سه چهارم گنجایش قالب پر بشه ، اگه دوست داشتید روش کنجد بپاشید حالا بذارین مجددا نیمساعت بمونه . در این موقع کمی بالا میاد و حجم میگیره .وقتی قالب رو بلند می کنین صدای پوکی خمیر رو میتونین درک کنین .

 

فر رو روشن کنین و روی 200 درجه سانتیگراد تنظیم کنین . بعد مدت حدود 40 دقیقه بذارین تا روی کیک پیتزا طلایی بشه .. بعد روی شبکه فلزی فر بذارین تا خنک بشه . سپس برش بدین و وقتی خنک شد با سس گوجه فرنگی دلخواه سرو کنین ....

 

 

اگه خواستید تو ماکرو ویو بپزید به مدت ۲۵ دقیقه با کلید ترکیبی ۳ میتونید این پیتزا رو آماده کنید

 

 

 

 

[ شنبه ٥ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۳:٠٦ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed