دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

دستور خمیر این پیراشکی اززنده یاد استاد رزا منتظمی هست ، خمیری خیلی خوب و خوش پخت امیدوارم درست کنید وازش لذت ببرید

 

 


مواد لازم برای خمیر پیراشکی

تخم مرغ 2 عدد
شکر 2 قاشق سوپخوری
روغن آبکرده 3 قاشق سوپخوری
جوش شیرین 1 قاشق مرباخوری
ماست غلیظ 1 پیمانه
بیکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری
آرد گندم ۴ تا ۵ پیمانه

طرز تهیه خمیر پیراشکی


تخم مرغ و شکر و روغن را خوب می زنیم. جوش شیرین و بیکینگ پودر را در ماست حل می کنیم. ماست و مایه تخم مرغ را مخلوط می کنیم. آرد را تازمانی اضافه میکنیم که خمیر به دست نچسبد بعد روی خمیر رو می پوشونیم و به مدت سه ساعت میذاریم بمونه.

برای مخلوط داخل پیراشکی ازهرچیزی میتونید استفاده کنید ، مخلوط مرغ ، مایع ماکارونی ، سوسیس ، کالباس ، قارچ ....

ولی ازهرمخلوطی استفاده کردید حتما پنیر پیتزا فراموش نشه ، من از مایع ماکارونی باضافه سیب زمینی سرخ شده ، جعفری و پنیر پیتزا استفاده کردم .

پیراشکی ها رو به هرشکلی که خواستید بپیچید

 

یه تخم مرغ رو با کمی زعفرون بزنید با قلم مو بمالید رو پیراشکی ها و روشون کنجد بپاشید به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه درفر ۱۸۰ درجه فارنهایت بپزیدشون.

 

از مدلهای زیر برای پیچیدن پیراشکی میتونید الهام بگیرید.

 

 

 

[ شنبه ٥ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٩:٤٧ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed