دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان
 

 مواد لازم

سیب زمینی آب پز : ۲ عدد بزرگ

تخم مرغ : ۲ عدد

آرد سوخاری : مقداری

گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم

پیاز ریز شده: ۱ عدد

سیر ریز شده: ۲ حبه

رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذاخوری

جعفری خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری

نمک و ادویه جات دلخواه : مقداری

 

طرز تهیه

پیاز رو تفت بدید ، سیر روبهش اضافه کنید و بعد گوشت رو افزوده خوب تفت بدید ، رب ، نمک و ادویه جات دلخواهتون ( من از آویشن استفاده کردم ) رو هم اضافه کنید و تفت بدید درانتها جعفری رو افزوده مخلوط کنید و ازرو حرارت بردارید.

سیب زمینی ها رونده کنید با تخم مرغ ، نمک ، کمی زردچوبه و ۲ قاشق غذاخوری آرد سوخاری مخلوط کرده و خوب ورز بدید تا مایع شما یکدست بشه.

ازمایه سیب زمینی به اندازه یه پرتقال برداشته کف دستتون بازکنید ، ازمایه گوشتی یه قاشق توش گذاشته بعد روش رو بپوشونید ، تودستتون به شکل بیضی درآورده و تو آرد سوخاری ( من به آرد سوخاری کمی ادویه پیتزا هم اضافه کردم ) بغلطونید

بعد تو ظرف گودی روغن رو خوب داغ کرده و پیراشکی ها رو توش سرخ کنید.

 

اگه احیانا" پیراشکی به دسستون چسبید میتونید دستهاتون رو با روغن مایع چرب کنید دیگه مایه پیراشکی به دستتون نمی چسبه .

 

بهتره رو حرات ملائم سرخ کنید تا رنگش یکدست بشه من چون عجله داشتم و یه ربع بیشتر تا افطار نمونده بود حرارت رو زیاد کردم برا همین رنگش اون یکنواختی لازم رو نداره.

[ شنبه ٥ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٩:٥٤ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed