دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

موزاکا یا موساکا یک نوع گراتن هست که ازغذاهای محلی یونانه و با نون سرو میشه ، تو مزه ش شک نکنید اما باید بگم خیلی پرکالریه اگه رژیم دارید سراغ این غذا نرید چون رژیمی موساکا اصلا معنی نداره ! ممکنه یه غذای خوشمزه ازآب دربیاد ولی دیگه موساکا نیست.

 


مواد لازم

بادمجان قلمی حلقه شده: ۴ عدد


گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم

پیاز ریز شده : یک عدد

سیر خرد شده: سه حبه


قارچ ورقه شده: ۲۰۰ گرم

فلفل دلمه ای خرد شده: یک عدد متوسط


رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذاخوری


پنیر پیتزا : ۲۰۰ گرم

آویشن: یک قاشق مربا خوری

 

مواد لازم برای سس سفید

شیر: یک پیمانه

آرد: یک قاشق غذاخوری

کره: ۲۰ گرم

خامه: یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل: مقداری

طرز تهیه

پیاز رو تفت بدید بعد سیر رو اضافه کنید تفت داده و سپس گوشت رو بهش اضافه کنید خوب تفت بدید بعد رب و فلفل دلمه ای و نمک و فلفل رو اضافه کنید و یه مایه ماکارونی خوشرنگ درست کنید، درانتها آویشن رو افزوده ازروگاز بردارید.

بادمجان ها رو دو ساعت درآب نمک خوابانده بعد خشک کرده وسرخ کنید. میتونید این کاررو توفر انجام بدهید.

برای تهیه سس سفید ، شیرو آرد رو خوب مخلوط کنید بزارید روحرارت و هم بزنید تا جوشیده وغلیظ بشه ، کره و نمک و فلفل رو بزنید مخلوط کنید ازروگازبردارید وبعد خامه روبهش اضافه کنید.

ته ظرف پیرکس رو چرب کنید به ترتیب لایه لایه بادمجان ، مایه گوشت ، سس سفید وقارچ و پنیر رو بریزید تا مواد تموم بشه

 

لایه آخر باید پنیر پیتزا باشه

 

بعد حدود سه ربع بزارید درحرارت ملائم فر تا بپزه یکی دو دقیقه گریل رو روشن کنید تا روش هم طلائی بشه

نکته اول: میتونید قارچ رو با مایه گوشتی قاطی کنیدو به همراه گوشت تفت بدید.

نکته دوم: میتونید یک پیمانه ماست رو با یک عدد تخم مرغ به اضافه نمک مخلوط کنید ودرانتها بریزید روی این غذا و بعد بزارید توفر ، البته باید مراقب انگشت هاتون باشید!

همچنین میتونید این مخلوط ماستی رو به مایه گوشتی اضافه کنید و لایه لایه بریزید.

نکته سوم: میتونید ازیک لایه سیب زمینی ورقه ای سرخ شده ته ظرف به عنوان پایه غذا استفاده کنید.

نوش جونتون واقعا خوشمزه ست.

 

[ یکشنبه ٦ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۱٢:٠٩ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed