دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

این غذا ، یه غذای خیلی خوشمزه و درعین حال راحته ، خیلی ها به اسم سوفله قارچ و مرغ میشناسنش ولی اصلا مشخصات سوفله رو نداره و اسمش گراتن هست

 

 


مواد لازم

 

سیب زمینی خلال شده و سرخ شده : 2 عدد

سینه مرغ : نصف سینه کامل

فلفل دلمه های : یک عدد

کالباس : 200 گرم

پنیر پیتزا : 200 گرم

سس سفید یا سس مایونز: نصف پیمانه

قارچ : 200 گرم

آبلیمو ، ادویه پیتزا و نمک : مقداری

پیاز : یک عدد

سیر : 2 حیه

 

طرزتهیه

پخت مرغ

پیاز رو حلقه کنید و بچینید ته ظرف سینه مرغ رو بزارید روش بعد نمک بپاشبد و بعد سیر رو روش رنده کنید درظرف رو بزارید و حرارت رو ملائم کنید تا مرغ آب بندازه و بپزه ، وقتی پخت مرغ رو ریش ریش کنید ، مرغ ، فلفل دلمه ای خردشده ، کالباس و سس رو با هم مخلوط کنید ، قارچ رو به هرشکلی که میخواهید برش بدید ، بریزید توقابلمه خیلی کم اب ، آبلیمو ، نمک و چند قطره زعفرو بریزید و بزارید تا بپزه و آبش کشیده بشه ( این روش پخت ، روشی هست که میتونید بوسیله اون قارچ رو فریز هم بکیند)

ته ظرف پیرکس رو چرب کنید ؛ نصف سیب زمینی ها رو بریزد روش بعد مایع مرغ رو بریزید ؛ بعد قارچ ها و بعد نصف دیگه سیب زمینی و درنهایت با پنیر پیتزا روی ظرف رو بپوشونید ده دقیقه بزارید تو فر تا پنیر آب شده و طلائی بشه بعد سرو کنید.

این غذا با سس سفید خوشمزه تره ولی اگه ازمزه سس سفید خوشتون نمیاد میتونید از سس مایونز هم استفاده کنید، بعضی ها تو این غذا خیارشور هم می ریزند اما با خیار شور بیشتر طعم سالاد پیدا میکنه تا غذا!

[ یکشنبه ٦ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٧:٥٩ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed