دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان
آرشيو مطالب

گراتن دراصل به غذائی گفته میشه که ازمیگو و ماهی و سبزیجات و پنیر به صورت لایه لایه تهیه شده باشه و لی به مرور گراتن هائی بوجود اومدن که با تعریف اولیه این غذا متفاوت هستند:

 

 


مواد لازم

 

ماکارونی: 250 گرم
گوشت گوساله بدون چربی: 250 گرم
قارچ : 250 گرم
سس سفید: یک و نیم پیمانه
کره : 50 گرم
پنیر پیتزا: یک پیمانه
پیازخرد شده : یک عدد
کنجد : 2 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل : مقداری

طرز تهیه

ماکارونی رو آبکش بکنبن بزارین کنار ،برای خوش رنگ شدن من کمی زرد چوبه تو اب ماکارونی مریزم.
پیاز رو تفت بدین گوشتها رو ریز خرد کنین بعد تو پیاز تفتشون بدین حرارت گاز رو کم کنین و بزار ن با آب خود ش گوشتها پخته بشه در اخر نمک و فلفل بزنین با کمی زعفرون و بعد قارچهار و هم اضافه کنین5 دقیقه رو گاز باشه بعد ازرو حرارت بردارین.
ته یه ظرف پیرکس رو با سس سفید بپوشونین بعد لایه لایه ماکارونی ، مایع گوشت و قارج و سس سفید رو بریزین تا مواد تموم بشه بعد با پنیر روی مواد رو بپوشونین در اخر کنجد رو بپاشین و کره رو تکه تکه کرده و رو گراتن پخش کنین ، گریل رو روشن کنین و ظرف رو بزار ین تو فر یه ربع طول میکشه تا اماده بشه ، این غذا خیلی خوشمزه میشه مخصوصا اگه سس سفید تند باشه

 

[ یکشنبه ٦ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۸:٠۱ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
RSS Feed