دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان
Meat  Gratin

گراتن دراصل به غذائی گفته میشه که ازمیگو و ماهی و سبزیجات و پنیر به صورت لایه لایه تهیه شده باشه ولی به مرور گراتن هائی بوجود اومدن که با تعریف اولیه این غذا متفاوت هستند:

 

 


مواد لازم

 

ماکارونی: 250 گرم
گوشت گوساله بدون چربی: 250 گرم
قارچ : 250 گرم
سس سفید: یک و نیم پیمانه
کره : 50 گرم
پنیر پیتزا: یک پیمانه
پیازخرد شده : یک عدد
کنجد : 2 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل : مقداری

طرز تهیه

ماکارونی رو آبکش کنید بزارید کنار، من برای خوش رنگ شدن  کمی زرد چوبه تو آب ماکارونی میریزم.
پیاز رو تفت بدید گوشتها رو ریز خرد کنید بعد تو پیاز تفتشون بدید حرارت گاز رو کم کنید و بزارید با آب خودش گوشتها پخته بشن در آخر نمک و فلفل بزنید با کمی زعفرون و بعد قارچهار و هم اضافه کنید 5 دقیقه رو گاز باشه بعد ازرو حرارت بردارید.
ته یه ظرف پیرکس رو با سس سفید بپوشونین بعد لایه لایه ماکارونی، مایع گوشت و قارج و سس سفید رو بریزید تا مواد تموم بشن بعد با پنیر روی مواد رو بپوشونین در آخر کنجد رو بپاشین و کره رو تکه تکه کرده و رو گراتن پخش کنید، گریل رو روشن کنید و ظرف رو بزارید تو فر یه ربع طول میکشه تا آماده بشه ، این غذا خیلی خوشمزه میشه مخصوصا اگه سس سفید تند باشه.

 

[ سه‌شنبه ٦ شهریور ۱۳۸٦ ] [ ۸:٠۱ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed