دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

صبحانه یک وعده غذائی بسیار مظلوم! تو عادات غذائی ایرانیهاست درحالی که این وعده غذائی بسیار مهمه ، من خودم هم جزو اون آدمهائی هستم که صبحها ساعت ۶:۳۰ ازخونه میزنم بیرون ومعمولا معلوم نمیشه برای صبحانه چی خوردم ، اما روزهای تعطیل حتما با اعضای خونواده صبحانه کاملی رو تدارک میبینم ، املت ها من جمله غذاهائی هستند که برای صبحانه بسیار مناسبند ، صبحانه امروز ما هم املت کرفس بود.

من ازعطرو بوی کرفس خیلی خوشم میاد و کرفس های پائیزی واقعا " خوش طعم هستند ، ازاین سبزی بسیار مفید غافل نشید.

 


مواد لازم

 

کرفس خرد شده: دو پیمانه

گوجه فرنگی پوره شده: ۴ عدد

سیر خرد شده: ۲ حبه

پیاز ریز شده: یک عدد

تخم مرغ: سه عدد

فلفل سبز تند : یک عدد

نمک و فلفل : مقداری

 

طرز تهیه

 

سیرو پیاز رو کمی تفت بدید بعد کرفس رو بهش اضافه کنید

نیم پیمانه آب بریزید و حرارت رو کم کنید تا کرفس بپزه ( کرفس نسبت به سایر یبزیجات کمی دیرپزه ) وقتی کرفس پخت گوجه ، فلفل سبز و ادویه جات رو بهش اضافه کنید و بزارید تا آب غذا کاملا کشیده بشه

بعد تخم مرغ رو اضافه کنید هم بزنید وقتی تخم مرغ بست غذای ما آماده ست.

من این غذا رو با برگ های جوان کرفس ، کنجد ، لیمو ، گوجه شور و سس گوجه فرنگی تزئین کردم. جای شما خالی بسیار خوشمزه شده بود.

[ یکشنبه ٦ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٩:۳٢ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed