دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان
رشته پلو ازپلوهای خوشمزه ایه که با انواع خورشت ها من جمله گوشت ، ماهیچه ، مرغ و کوفته قلقلی سرو میشه ، تو نواحی آذربایجان گاهی به رشته پلو بلغور گندم هم افزوده میشه ، من امروز رشته پلو را با خورشت مرغ آماده کردم که به همراه گردو و بادام دم میشه ، امیدوارم خوشتون بیاد

 


مواد لازم برای پلو

رشته پلوئی : ۱۰۰ گرم

برنج : ۲ پیمانه

بلغور گندم ( درصورت تمایل ) : نصف پیمانه

زردچوبه ( درصورت تمایل ) یک قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای خورشت

مرغ پخته تکه تکه شده: ۵۰۰ گرم

کره : ۵۰ گرم

زعفران: مقداری

پودر گل محمدی : یک قاشق غذاخوری پر

گردو: نصف پیمانه

خلال بادام : نصف پیمانه

 

طرز تهیه

آب رو بجوشونید و برنجی رو که ازقبل با سنگ نمک خیس کردید بهش اضافه کنید ، اگه بلغور اضافه کردید اون رو هم به همراه برنج داخل آب جوش بریزید بعد از اینکه یک جوش زد رشته رو هم اضافه کنید و وقتی برنج پخت آبکش کرده و دم کنید، میتونید داخل آب جوش زردچوبه هم اضافه کنید.

برای خواندن جزئیات بیشتر درمورد آماده سازی و پخت برنج به پست زیر مراجعه کنید

http://vszf.blogfa.com/post-383.aspx

برای تهیه خورشت :

کره رو آب کنید و زعفرون رو بهش اضافه کنید ، مرغ رو افزوده وحسابی تفت بدید تا مرغ کمی سرخ بشه ، بعد پودر گل محمدی، گردو و بادام رو افزوده کمی تفت بدید بعد خورشت رو مثل برنج به مدت نیم ساعت دم کنید ، بسیار بسیار خوشمزه و خوش کیفیت میشه ، به هنگام سرو پلو ، خورشت رو هم روش ریخته و سرو کنید

نوش جان

[ پنجشنبه ۳ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۱٢:۱٠ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed