دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

میرزا قاسمی یک نوع املت بسیار خوشمزه شمالی هست ، چهار ماده اصلی داره بادمجون کبابی ، گوجه فرنگی، سیر و تخم مرغ ...هرکسی یه جوری تهیه میکنه ولی درنهایت طعم همشون خوشمزه ست

 


موادلازم

 

بادمجون قلمی: ۴ عدد

گوجه فرنگی : ۴ عدد

سیر له شده یا رنده شده: یک بوته بزرگ

تخم مرغ: ۲ عدد

کره: ۵۰ گرم

نمک وفلفل : مقداری

زردچوبه: یک قاشق چایخوری

 

طرزتهیه

 

بادمجونها ی قلمی رو میزاریم رو زغال کباب بشن

اگه منقل و زغال دراختیار نداشتین مستونین روگاز هم کباب کنین ولی طعم زغال یه چیز دیگه ست ، البته میشه توفر هم کباب کرد اما دیگه مزه بادمجون کبابی رو نمیده

بعد پوستش رو میکنید ) اگه بزارید تو یه نایلون فریزر محکم گرهش بزنید و بعد از۵ دقیقه بازکنید به خوبی پوستش کنده میشه البته اگه خوب کبابی بشه پوستش راحت کنده میه ونیازی به این کارنیست ، بعد اونها رو ساتوری کنید مواظب شیره بادمجون باشید که هدر نره

سیر رو با کره و زردچوبه خوب تفت بدید

بادمجونها رو بهش اضافه کنید وتفت بدید

گوجه هارو یاپوست بگیرید وخرد کنید و بهش اضافه کنید یا پوره کنید ، اگه پوره کنید رنگ میرزاقاسمی شما قرمز تر و یک دست تر میشه بستگی به خودتون داره ، من پوره کردم

درانتها وقتی آب گوجه ها کشیده شد تخم مرغ رو اضافه کنید و فلفل و نمک هم بزنید بعد ازبستن تخم مرغها غذا آماده ست با زیتون پرورده نوش جان کنید.

نکته: من دیدم بعضی رشتیهای عزیز تخم مرغ رو به سیر اضافه میکنن و بعد این مخلوط رو درانتها به بادمجون و گوجه اضافه میکنن دراین حالت تخم مرغ تو غذا کاملا معلومه بستگی به ذائقه تون داره که چطور دوست داشته باشین.

[ یکشنبه ٦ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٩:۳٥ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed