دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

 

 


مواد لازم
 
گل کلم ریز شده: یک لیوان
قارچ : 200 گرم
سوسیس مرغ خرد شده : نصف لیوان
پنیر پیتزا: نصف لیوان
تخم مرغ : 3 عدد
روغن زیتون: مقداری
نمک ، فلفل ، اویشن ،کنجد ، زرد چوبه : مقداری
رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذاخوری

طرزتهیه :

گل کلم رو تو روغن زیتون تفت بدید

 

بعد قارچ و سوسیس رو بهش اضافه کنید خوب تفت بدید

 

بعد رب ، نمک ، اویشن و فلفل رو اضافه کنید یه تفت کوچولو بدید و ازرو گازبردارید

 


تخم مرغ ها رو با نمک و فلفل و زردچوبه خوب بزنید ، ّبعد ته ماهی تابه روغن زیتون رو داغ کنید تخم مرغ ها رو بریزید توش

لایه زیری تخم مرغ که بست مایع کلم رو روش پخش کنید

بعد پنیر پیتزا رو روش بپاشید

و درظرف رو بزارید و اچازه بدید رو حرارت ملائم پنیر اب شده و تخم مرغ خوب بپزه

( من ازاملت های شل وول که تخم مرغش نیم پز میشه اصلا خوشم نمیاد) بعد کنجد رو بپاشید روش و سرو کنید

 

[ یکشنبه ٦ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٩:٤٠ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed