دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

 


موادلازم

 

کدو:4 عدد

بادمجان: 4عدد

سویا: یک پیمانه ( میتونید به جای سویااز۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده استفاده نمایئد)

فلفل دلمه ای : یک عدد

سیر: یک بوته

گوجه فرنگی: 4 عدد

پیاز: 2 عدد

ماست یا برانی بادمجان : مقداری

 

 

طرز تهیه

 

کدو را بدون اینکه پوست بکنید سر و دمش رو گرفته و نگینی خرد کنید ، بادمجانها را پوست کنده نگینی خرد کنید و یکساعت در آب نمک قرار دهید ، در ماهیتابه کمی روغن مایع بریزید ابتدا کدو را درآن تفت دهید ، کدوهار ابرداشته و بادمجانها را تفت دهید بعد بادمجانها را ازروغن برداشته ، پیاز خرد شده را داخل روغن بریزید ، پیاز که طلائی شد سیر خرد شده را افزوده و بعد سویا ( سویا را ۱۰ دقیقه خیس کردهو آبکش کنید بعد مورد استفاده قراردهید)را اضافه کنید و ده دقیقه تفت دهید ، سپس کدو و بادمجان را به این مواد افزوده ، نمک ، فلفل و گوجه فرنگی رنده شده را هم مخلوط نموده درظرف را بگذارید و حرارت را ملائم کنید تا غذا به آرامی پخته شود ، این خوراک لذیذ را با ماست سرو کنید

[ یکشنبه ٦ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٩:٥۱ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed