دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

یه صبحونه سالم ومقوی درصبح یک جمعه زیبای پائیزی

 


موادلازم

عدس : دو پیمانه

پیاز بزرگ ریز شده: ۲ عدد

سیر خرد شده: ۲ حبه

آب مرغ یا گوشت و یا قلم : دو لیوان

زردچوبه ، فلفل سیاه و گلپر : مقداری

گوجه فرنگی رنده شده: دو عدد یا یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

کره: ۲۰ گرم

سیب زمینی نگینی شده: ۲ عدد

 

طرزتهیه

عدس رو یه روز خیس کنید بعد یه بار بجوشونید آبش رو دوربریزید ، بعد بزارید تا بپزه کمی که به انتهای پخت مانده بود عدس رو ازرو گازبردارید، پیاز رو تو کره تفت بدید بعد سیررو بهش اضافه کنید و درانتها زردچوبه رو افزوده بزارید کمی طلائی بشه .

بعد عدس ، گوجه رنده شده آب مرغ و نمک رو اضافه کنید وحرارت رو زیاد کنید تا بجوشه وآبش تا حدودی کشیده بشه ، بعضی ها دوست دارن آبدار بشه ولی توخونه ما زیاد آبکی طرفدارنداره برا همین کمی از آبش رو میزارم بمونه .

عدسی روتویه ظرف بکشید سیب زمینی های بخارپز شده را هم دورش بچینید ( البته میتونید سیب زمینی ها رو سرخ هم بکنید ) فلفل سیاه و گلپر رو بپاشید روش وداغ سرو کنید.

نکته اول: میتونید ازکوفته قلقلی سرخ شده هم داخل این غذا استفاده کنید

نکته دوم: میتونید وقتی آب مرغ رو اضافه کردید سیب زمینی ها رو هم اضافه کنید تا به همراه بقیه مواد پخته بشن ، دراین صورت باید حرارت رو کم کنیدتا سیب زمینی ها بپزن.

[ یکشنبه ٦ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٩:٥٤ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed