دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

 


موادلازم

 

ماهی بدون استخوان : یک کیلو ( من ماهی حلوا استفاده کردم )
سیرریز رنده شده : یک بوته درشت
پودر موسیر: یک قاشق مربا خوری
نمک : یک قاشق مربا خوری
پودر پیاز: یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه : یک قاشق چایخوری
پاپریکا: یک قاشق جایخوری
زردچوبه : نصف قاشق چایخوری
زنجبیل : نصف قاشق چایخوری
آویشن : یک قاشق چایخوری


طرزتهیه

 

ماهی رو دراندازه گوشت قیمه خرد کنید بشوریو وبزارید کاملا آبش بره ، همه چاشنی ها رو با هم مخلوط کنید بریزید رو ماهی بعد سیررنده شده رو بریزید و خوب مخلوط کنید بزارید یه ربع تو یخچال بمونه ، بعد تو ماهی تابه روغن مایع بریزید ، ماهی ها رو با کلیه مخلفاتش بریزید توش در ظرف رو بزارید و روحرات بالا اونها رو سرخ کنید ( میگم درظرف رو بزارید به دودلیل اول اینکه روغن پخش نشه و دوم این که ماهی ها مغزپخت بشه ) تقریبا 20 دقیقه زمان میبره تا آماده بشه ،

 

 

بعد میتونید با سبزی پلو سروش کنید البته من برای تنوع با شوید پلو و ته دیگ سیب زمینی سرو کردم

 

با این مقدار ادویه خوش طعم میشه زیاد تند نیست اگه میخواهید تندتر بشه میتونید فلفل سیاه رو کمتر یا بیشتر کنید

[ یکشنبه ٦ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٩:٥٧ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed