دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

 

 


اول

ماهی رو شسته تکه تکه کنید ، دو تا پیاز متوسط رو با یه بوته سیر درشت خرد کنید به همراه یک قاشق چایخوری نمک و یه لیوان آب بزارید بجوشه به محض اینکه جوشید ماهی هارو بریزید توش بزارید با حرات بالا پخته بشه و آبش کشیده بشه تقریبا یک ربع طول میکشه بعدش تکه های ماهی رو بردارید روی تور کباب پزی بچینید و روآتیش کبابش کنید.

 

دوم

 

دوتا پیاز رو با یک بوته سیررنده کنید بهش نمک و فلفل و زعفرون بزنید ماهی بدون استخوان رو تکه تکه کنید و دوساعت تو این مایع مارینه بخوابونید ( بهتره این دوساعت تو یخچال باشه ) حالا با این ماهی ها دو تا کار میتونید انجام دهید:

 

استیک ماهی کبابی

ماهی ها رو با بیفتک کوب بکوبید مواظب باشید گوشت ماهی لطیفتر از مرغ و گوشت قرمزه و زود بافتش پاره میشه ، بعد اونها رو روی تور کباب پزی بچینید و روآتیش کباب کنبد ، تو این روش زمان بیشتری نسبت به روش اول برای کباب شدن لازم است ، من خوشمزگی این روش رو تضمین میکنم!

 

ماهی سیخی کبابی

ماهی هارو به سیخ بکشید و رو آتیش کباب کنید

 

سوم

یه فویل رو باز کنید ، ماهی رو بزارید توش بعد روش نمک و فلفل بپاشید ، با قلم مو زعفرون روش بمالید

یک عدد فلفل دلمه ای ، یک عدد گوچه فرنگی ، کمی ساقه کرفس و چند پر سیررو ریز خردکنید بپاشید رو ماهی بعد فویل رو محکم بپیچید و بزارید توفر، با حرارت ملایم بزارید 2 ساعت تو فر باشه بعد ازفر دربیارید سبزیجات اطرافش رو بریزید دور و ازخوردن این ماهی خوشمزه و سالم لذت ببرید.

 

چهارم

همه مواد بالائی رو عوض اینکه تو فویل بپیچید تو بخار پز قرار بدید و ماهی رو بخار پز کنید. فقط سبزیجات رو درشت تر خرد کنید.

 

[ یکشنبه ٦ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٩:٥٩ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed