دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان
عدس پلو یکی از پلوهای سنتی و بسیار خوشمزه ما ایرانی هاست هرچند سرو این پلو با ماست خیلی خوشمزه میشه اما بهتره با سالاد سرو بشه تا مشکلات هضم و جذب تو بدن بوجود نیاد

 

 

 


 موادلازم برای ۴ تا ۵ نفر

عدس خام : یک پیمانه

گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم

پیاز ریز شده : یک عدد بزرگ

رب گوجه فرنگی: یک قاشق پر

زردچوبه : نصف قاشق مرباخوری

نمک و روغن مقداری

برنج: ۲ پیمانه

ادویه پلوئی : مقداری ( من ازمخلوط یک قاشق چایخور ی دارچین ودوقاشق چایخوری گل محمدی استفاده کردم )

طرز تهیه

برنج رو همون طوری که تو پست زیر آموزش دادم آماده کنید

http://www.vszf.blogfa.com/post-383.aspx

عدس رو دو سه ساعت خیس کنید بعد آبش رو خالی کنید وبزارید بپزه ، پیاز رو تفت بدید گوشت رو بهش اضافه کنید وبزارید خوب تفت بخوره ، رب ، نمک و زردچوبه رو بزنید بعد عدس پخته رو بهش اضافه کنید و پنج دقیقه ای روی حرارت بزارید تا جابیفته .

 

هرته دیگی که خواستید کف قابلمه بندازید ، من ته دیگ سیب زمینی انداختم و این دفعه به جای کنجد ازسیاه دانه استفاده کردم

 

بعد لایه لایه مایه عدس برنج وادویه پلوئی رو بریزید ، پلو رو گنبدی بکنید تا خوب دم بکشه کمی کره یا روغن روی پلو بریزید ودم کنید

 

پلوی خوشمزه ما آماده ست نوش جان

[ پنجشنبه ۳ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٥:۱٥ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed