دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

 


مواد لازم

فیله مرغ : ۶ عدد یا ۶ تکه سینه مرغ تیکه شده

کورن فلکس ساده خرد شده : ۲پیمانه

شیر : یک پیمانه

آرد : نصف پیمانه

سیر رنده شده : ۲ حبه

آویشن : یک قاشق چایخوری

نمک و فلفل : مقداری

تخم مرغ : یک عدد

سرکه سفید:1 قاشق غذاخوری

روغن مایع برای سرخ کردن: به مقدار لازم


طرز تهیه

مرغ رو خوب شسته و خشک کنید بعد آرد ، شیر ، سرکه ، نمک ، فلفل ، آویشن ، تخم مرغ و سیر رو خوب مخلوط کنید ، مرغ ها رو بریزید تو این مایع و یه ساعت بزارید تو یخچال تا مزه داربشه بعد مرغ ها رو از تو این مایع درآورده داخل کورن فلکس بغلطونید ، بندازید داخل روغن داغ و با حرارت خیلی ملائم سرخ کنید تا ضمن سرخ شدن مرغ ها پخته نیز بشوند ، بعد داخل صافی بزارید تا روغن اضافیش گرفته بشه سپس سرو کنید

نکته: کورن فلکس همون ذرت ورقه شده است.

[ دوشنبه ٧ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٧:۳۱ ‎ق.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed