دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

 


مواد لازم

 

سینه یا فیله مرغ : 500 گرم

سس مایونز: 2 قاشق غذاخوری

پودر زنجبیل : یک قاشق مربا خوری

پودر سیر: یک قاشق غذاخوری

فلفل سیاه: یک قاشق چایخوری

نمک: یک قاشق چایخوری

زعفران دم کرده: مقداری

 

طرزتهیه

 

مرغ رو به صورت نواری برش بزنید و باپشت چاقو کمی بکوبید تا پهن بشه

بقیه مواد رو با هم مخلوط کنید تا مواد مارینه آماده بشه

مرغ ها رو به این مواد آغشته کرده و 2 ساعت بزارید تو یخچال بمونه

بعد درماهی تابه سرخ کنید

یا درکباب پز کباب کنید

درعین سادگی بسیار خوشمزه ست حتما" خوشتون میاد

[ دوشنبه ٧ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٢:٢۳ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed