دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان
با تشکر از زهرا جون

 

 


مواد لازم

 

تکه مرغ کبابی با استخوان به دلخواه: ۱ کیلوگرم

پیاز:۲ عدد متوسط

رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری پر

ماست: ۱ قاشق غذاخوری

فلفل قرمز: یک قاشق چایخوری خوری سرخالی

زردچوبه: یک چهارم قاشق چایخوری

لیموترش: یک عدد

سیر: ۲ حبه

نمک: به میزان لازم

آب جوش: یک چهارم پیمانه

 

طرز تهیه

 

نکات مهم: توی این دستور مقدار آب لیمو و ماست نباید بیشتر از حدی باشه که گفتم. وگرنه طعمش مطبوع نمیشه. چون نمیخوایم ترشی لیمو به طعم رب غلبه کنه. فقط میخوایم کمی طعم رب رو تقویت کنه. پس اصلا نمیخوایم طعم خود لیمو رو داشته باشیم. ماست هم اگر بیشتر باشه، اونوقت رنگ قرمز خوبی نخواهیم داشت. اگر از تکه های ران و یا بال استفاده میکنید، روغن لازم نیست. اما اگر از سینه مرغ استفاده کردید، ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون یا کنجد به مواد اضافه کنید.

در مورد میزان رب، اگر از ربی استفاده میکنید که رنگ کمی داره، میتونید مقدارش رو افزایش بدید.

۱- یکی از پیاز ها رو با رنده خیلی ریز، رنده میکنیم. حبه های سیر رو هم له میکنیم و اضافه میکنیم. پیاز دیگر رو هم به صورت خلال درشت خرد میکنیم و اضافه میکنیم. (این کار برای اینه که پیازهای رنده شده به همراه تکه های مرغ، کباب بشن و عطر و طعم دودیشون، طعم غذا رو تقویت کنه. و خلال شده ها هم برای اینه که بوی مرغ رو از بین ببره.)

۲- رب رو با مقدار بسیار کمی آب جوش رقیق میکنیم. سپس با ماست مخلوط میکنیم تا یکدست بشه و بعد به مخلوط مرغ و پیاز اضافه میکنیم.

۳- آب لیمو، نمک، فلفل قرمز و زردچوبه رو هم اضافه میکنیم و با دست کاملا مواد رو با هم مخلوط میکنیم تا کاملا یکسان به همه جای مرغ برسه.

۴- تو این مرحله و بعد از اینکه کاملا همه چیز رو با هم مخلوط کردید، اگر رنگ نارنجی تکه های مرغ، کمرنگ بود، میتونید یکم دیگه رب رو با آب جوش رقیق کنید و اضافه کنید تا نارنجی پررنگی داشته باشید.

۵- مرغ ها رو توی ظرف در بسته به مدت ۳ ساعت نگه دارید تا کاملا مزه دار بشن و رنگ رب آزاد بشه.

۶- روی منقل پیک نیک، باربکیو، درون فر یا مایکروفر میتونید این جوجه ها رو آماده کنید.

[ دوشنبه ٧ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٢:٢٩ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed