دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

 


مواد لازم

آب سیر : یک چهارم پیمانه ( سررو رنده کنید و آبش رو بگیرید)

سس مایونز : دو قاشق غذا خوری پر

نمک : نصف قاشق چایخوری

مرغ : یک عدد

طرز تهیه

مرغ رو شسته و ترجیحا پوستش رو بکنید ، پوست مرغ غذارو خوشمزه تر میکنه اما چون مرغهای موجود دربازار پرورشی هستند هرچی هورمون هست تو پوست مرغ جمع میشه این هورمونها عوارضی چون پرموئی و آرتروز مفاصل رو به دنبال داره ، مشکلی که کندن پوست مرغ به دنبال داره سفتی اون به هنگام خت هست که با روشی که توضیح میدم این مشکل منتفی میشه ، اگه ازمرغهای محلی استفاده کردید قطعا دیگه نیازی به کندن پوست مرغ ندارید.

آب سیر ، نمک و مایونز رو با هم خوب مخلوط کنید و حسابی مرغ رو به اون آغشته کنید ، شما میتونید مرغ رو تکه تکه هم بکنید و یا به صورت درسته استفاده کنید ، من چون این غذا رو برای دونفر درست میکردم از یه مرغ درسته کوچیک استفاده کردم ، بعد روی مرغ رو بپوشونید و اجازه بدید دوساعت تو یخچال استراحت کنه .

این غذا رو میتونید داخل فر یا ماکرو ویو درست کنید ، مرغ رو ترجیخا داخل یه ظرف ک درش محکم بسته بشه قرار بدید ، اگه ظرفتون در نداشت برای فر ازفویل آلومینیومی و برای ماکرو ویو از سلفون استفاده کنید درهرحال ظرف باید درش کاملا محکم باشه تا مرغ خشک نشه .

برای فر به مدت ۳ ساعت در طبقه وسط با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد مرغ رو آماده کنید

برای ماکرو ویو ۲۰ دقیقه با درجه بالا ، ۱۵ دقیقه با درجه متوسط و ۱۰ دقیقه با درجه پائین مرغ رو آماده کنید . (من ازاین روش استفاده کردم )

اگه خواستید رو گازتهیه کنید ، مرغ رو باید تکه تکه کرده باشید و رو حرارت خیلی ملائم گاز به مدت ۱ ساعت تو ماهی تابه دردار مرغ رو سرخ کنید

این غذای خوشمزه رو با نارنج یا لیمو و هر دورچینی که دوست داشتید سرو کنید .

نوش جان

 

[ دوشنبه ٧ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۸:٠٢ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed