دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

 

یه خوراک سرشار ازویتامین و صد البته خوشمزه ، امیدوارم بپزید و ازخوردنش لذت ببرید

 


مواد لازم

 

سینه کامل مرغ : یک عدد

پیاز: 2 عدد

نمک : مقداری

زرد چوبه : یک قاشق مربا خوری

پودر سیر : یک قاشق مربا خوری

سیب زمینی ، ذرت ، نخود فرنگی ، هویج و هرسبزیجاتی که دوست داشتید : به میزان دلخواه

 

مواد لارم برای سس

 

رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذاخوری

روغن زیتون : یک قاشق غذاخوری

ابلیمو: ف قاشق غذاخوری

اب : یک چهارم پیمانه

 

طرز تهیه

 

اول یه نکته کلی درمورد پخت مرغ بگم که کیفیت اون رو خیلی بالا میبره ، مرغ رو که خریدید و تمیز کردید و شستید به نمک فراوان آغشته کنید ( طوریکه تمام سطح مرغ رو بپوشونه ) بعد دوساعت بگذارید بمونه و سپس بشوئید بعدش یا فریز کنید و یا بپزید

این کار باعث میشه تمام خونابه مرغ بیرون بیاد و بوی زخمش کامل ازبین بره. ، درضمن دیگه موقع پخت نمک بهش اضافه نکنید.

من تو این غذا اصلا از زعفران استفاده نکردم ، بعضی ازدوستان گلایه کرده بودن که معلومه غذا با زعفرون خوشرنگ میشه ، زعفرون به این گرونی ازکجا بیاریم همش بریزیم توغذا! بدون زعفرون هم غذا خوشرنگ و خوشمزه میشه مطمئن باشید .

 

پیاز رو حلقه حلقه کرده و ته ظرف پیرکس بچینید ،

پودر سیر و زردچوبه رو با هم مخلوط کرده و مرغ رو به اونها آغشته کنید ، سپس مرغ رو بزارید رو پیازها

یا درظرف رو بزارید یا اگه ظرفتون درنداشت روش سلفون بکشید ( نیازی به ریختن اب نیست )و بزارید تو ماکرو ویو ، 10 دقیقه با قدرت بالا بپزید ، بعد مرغ رو برگردونید و ۲۰ دقیقه هم با قدرت متوسط بزارید بپزه ( دراین مدت قطعا مرغ خواهد پخت ؛ اگه تست کردید و دیدید احیانا" نپخته 5 دقیقه دیگه هم تو حرارت متوسط قرار بدید )

 

سس غذا رو آما ده کنید و بریزید رو مرغ ( برای تهیه سس غذا رب رو روی حرارت ملائم 2 دقیقه تو روغن زیتون تفت بدید بعد اب رو اضافه کنید چوش که زد از روگازبردارید و ابلیمو رو بهش اضافه کنید ) و

5 دقیقه رو درجه گریل ماکرو ویو قرار بدید تا سرخ بشه ، بعد مرغ رو بزارید کنار ، ابی رو که ته ظرف جمع شده ( یه سس خیلی خوشمزه ! ) صاف کنید و پیازهاش رو دوربریزید ، انواع سبزیجات رو تو ظرف بریزید بعد کمی نمک به این سس زده و روی سبزیجات بریزید ، مجددا یا درظرف رو بزارید یا روش سلفون بکشید و ده دقیقه رو درجه بالا بزارید بپزه و مزه داربشه .

ذرت و نخود فرنگی ازقبل پخته بودند اما هویج و سیب زمینی خام بودند که ده دقیقه برای پخت انها کافیست ، میتونید ازکرفس ، قارچ و سایر سبزیجات هم استفاده کنید .

مرغ و سبزیجات رو بریزید تو ظرف و یکی دوقاشق سسی رو خم که مونده بریزید روش و نوش جان کنید.

من فرصتم کم بود نشد که تزئین کنم ، شما میتونید خیلی خوشگل تزئین کرده و سرو کنید.

[ دوشنبه ٧ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۸:۱٠ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed