دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

 

 


سینه مرغ رو نازک برش بزنید یه ساعت تو مخلوط پیاز رنده شده و سیرو نمک بخوابونید ،بعد با بیفتک کوب بکوبید تا حسابی نازک بشه ، کف ظرف روغن بریزید وکمی زعفرون ، بعد مرغ رو کفش بچینید:

 

 

بعد برنج رو بریزید روش و بزارید رو حرارت خیلی ملائم دم بکشه

 

 

بستگی به خودتون داره که چقدر سرخ بشه تو خونه ما سرخ کردنی خیلی طرفدار داره من زیاد سرخش کردم

[ دوشنبه ٧ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۱۱:٠۳ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed